Sunday, September 6, 2015

Songket Wedding Dress for Rent

Hi! Antara satu benda paling pening nak fikir masa kahwin is nak carik baju sesuai untuk naik atas pelamin. Saya datang dengan satu solution mudah! Tak perlu risau nak fikir cari kain apa, kat mana bla bla bla. Ewah hahaha.

Anyone interested to rent our songket wedding dress? We wore it once during our bersanding day. Nak carik songket yang kena kat mata tu fuh payah tapi berbaloi sebab memang ni lah yang kitorang nak. Traditional + modern songket!

Sayang memang sayang, tapi lagi sayang kalau tergantung je cantik dalam almari. Better tergantung cantik kat badan pengantin hehehe.

Here is our dress and baju melayu lelaki.








Colour: Green and Gold

Bride's Dress:
- modern dress with tail and detailed beads embellishments on the front, sleeves, and hujung kaki
- matching layered veils with beads + gold tudung bawal
- owner's wearing 4 inches heels and is 154cm tall.
- fit size S/M

Groom's Baju Melayu:
- Modern Baju Melayu cekak musang with buttons
- matching tengkolok, sampin, and bengkung.
- owner is 178cm tall
- fit size M/L

Rent Price: ALL ONLY FOR RM 700 for bride + groom 




I also have matching size 38, 4-inches gold glitter shoes for rent (only wore once) for only RM 30! Gambar takdak pulak, tapi boleh tengok sekali masa fitting. 



Availability ( for fitting and rent):

Kota Samarahan/Kuching - NOW until 31 January 2016
Penang & kawasan sekitar - 1 February 2016 onwards

This is because baju tu sekarang ada kat rumah Sarawak, and I will only bring it to Penang inshaAllah lepas bersalin bulan 1 nanti.

Tunggu apa lagi? 
Whatsapp kami di +601114004064 untuk booking!



Rules & Regulation:

1. Fitting is done at our house. So whatsapp us to book the time.
2. Tempoh sewaan adalah 7-10 hari.
3. NO alteration is permissible. Jadi, datang fitting dulu so boleh tengok-tengok.
4. If the fitting session went well and you agree to book the dress, 50% of the rental price is required.
5. The laundry is our responsibility. Harga di atas dah termasuk harga laundry jadi tak perlu risau dah, kami akan sediakan baju yang memang bersih & wangi, korang tinggal pakai je masa hari kahwin.
6. Self pickup and self returned.
7. Any enquiries, dont hesistate to whatsapp us!


Monday, March 30, 2015

MAYDAY! MAYDAY!

Alhamdulillah, on 14th March 2015, I am married to my one and only, Mohd Muzamel. Rasanya last update kat blog ni tahun lepas. Tup tup dah kahwin. Hahahaha

OK, so why I am posting something here because I want to let you all know about our site, Mel & Auni. Mel & Auni was made by Muzamel last year, to record everything yang kitorang lakukan bersama (because 90% of it is our first time doing it together!) or just about anything about both of us; for the sake of down memory lane and also tunjuk kat anak cucu. Gitu. Since kitorang kenal kat blog, makan blog jugakla tempat saksi semua benda. Ewah!

So, meh la singgah sambil sambil tengok apa cite kitorang sekarang kat sini!

Do click here -------> Mel & Auni

Please pray for our happiness, and may Allah bless us all. Love! XOXO

Sunday, December 14, 2014

Soulmate.

No. No one is perfect. But there is someone who made you feel perfect, made you feel enough. And so does him/her. Cause you made him/her feel perfect, feel enough.

I would say that is soulmate, the missing piece.