Sunday, January 29, 2012

Creampuff Custard


Hari ni, teringin nak makan creampuff custard.
So terus buat 40bijik.
^_^


Yumyumm hehee
Esok nak buat apa pulak eh?

p/s: cuti sangat besttttttttttt

Monday, January 23, 2012

MERDEKA!

MERDEKAAAAA!!!!!!

gambar right after habis exam with cik fatin aqilah

Alhamdulillah, alhamdulillah, alhamdulillah :)

Akhirnya, habis sudah exam Semester 7 (Heart, Lungs and Blood). Sekarang, nak kena siapkan thesis and case presentation, and submit! Pastu, YEAY FOR WINTER BREAKKK! *padahal balik-balik exam tadi dah dok yeay yeay. hakhak*

Sekarang, semuanya terpulang kepada Allah s.w.t. Mintak anda semua doakan kami semua, supaya lepas sem ni, and dapat naik sem 8 tahun hadapan. AMIN :)

All the best to Div B and C yang akan ambik OSCE exam esok and khamis ni. Jangan risau lahh. Relax jeee. InsyaAllah doktor akan bantu punyalahhh :)


p/s: tengah kumpul movies.
p/s/s : kemas bilik jugak
p/s/s/s: aaaaaa ngantuk. HAHA

Saturday, January 21, 2012

19th until 23rd of January


Lupa nak update.
Okay
Bukan lupa, tapi sebab tak tersampai jari nak click dashboard belog *sepak kang*

Final Exam Semester 7 telah bermula kelmarin sebenarnya. Maka, doakanlah kejayaan kami semua agar kami semua lepas sem 7 and dapat naik sem 8 semester depannn!

DOAKAN TAU BANYAK BANYAK!
Setiap doa itu amat berharga :')
Muah. Sayang awak.
Hihi

Nah jadual. Jadual exam kami yang kat SEMESTER 7 tau