Friday, February 17, 2012

Safe and Sound - Cover


First and foremost, the audio is very bad! Tapi sebab nak letak jugak, maka diletakkan jugak. Ni lah satu lagi lagu yang dirosakkan oleh saya. Hahaha. Tade muka, sebab malas nak capai tudung. Hihi. Boleh sing along, ade lirik kat bawah tu.

oh dan satu lagi.

Esok start kelas.
*semangat baru*

"Safe and Sound"

video



"I remember tears streaming down your face
When I said, I'll never let you go
When all those shadows almost killed your light
I remember you said, Don't leave me here alone
But all that's dead and gone and passed tonight

Just close your eyes
The sun is going down
You'll be alright
No one can hurt you now
Come morning light
You and I'll be safe and sound

Don't you dare look out your window darling everything's on fire
The war outside our door keeps raging on
Hold onto this lullaby
Even when the music's gone"

Deep meaning :)


p/s: alhamdulillah bapak dah dilantik jadi pensyarah sambilan di UNIMAS untuk course Tamadun Islam dan Tamadun Asia :)
p/s/s: tak sabarnye nak jalan-jalan! Berjaya dapat tiket murah RM60 plus, return ticket from Air Asia. THANKS AIR ASIA for this sale! Cepat kalau korang belum tempah tiket! Hee


6 comments:

asraf amirullah said...

*ehem2* tumpang lalu..

aunishbini said...

Ehem ehemmmm
HAHAHAHA!!
ACAP! nape ade kat sinii???? Zzzzzzzz
Along ni taleh tengok adik senang sikit. Ish. HAHA!!

asraf amirullah said...

sj lalu. along2 pn kna mntk izin maharani blog. bru bole lalu..

*ehem2* hi..sy follower bru. nice
blog. hahah

aunishbini said...

*ehem3*

HAHAHAHAHAHA! Hai follower baru, terima kasih sebab follow. I nak follow u back, i tengok u tadek belog. Nanti u buat belog, u tell me tell me okay?

HAHA!

asraf amirullah said...

ehem ehem ehemmm

sy xde belog. xreti bkarya. suara pn xsedap nk nyanyi. reti baca blog org je. sy follower bru. xde hadiah ke? *gurau2* mntk maaf klau slalu tumpang membebel. XD

aunishbini said...

ni selalu sangat ehem ni, kena gi farmasi okay? beli ubat batuk. HAHA!

hahaha tak kisah pun, lagi sukaaaa kalau selalu membebel. kita memang adik beradik semua suka membebel *azhari je tak*. haha! jemput bebel selaluuu *ini serius*