Monday, July 20, 2009

20 - stalker, another love story,RM 40 and please bagi hadiah ni!!!

paparazzi
certain people memang tak suke dorang
esp artis2 la kan
but auni bukan artis
hahaha
so dalam kes ni senang nak conclude

STALKER.

tapi die bukan tangkap2 gambar

*sedar terhadap diri sendiri cemane*. haha~

tapi tu la. still kacau kehidupan orang lain gak.
ayah dah warning pasal dia.
so bile auni ter'accidentally' ter'connect' ngan die, so, teros OUT!
macam2 yang happen sekarang. tak dapat stalk kat luar, through internet.
haih~camne die ley dapat email, tak tau la.
maklumla..stalker.
macam2 yang dorg ley buat.
tape. fullstop. da block die from everywhere. tolong aku, ya ALLAH.

tadi chat ngan kawan sekejap. untuk menjimatkan mase menaip name die, better auni letak name die as 'A' saje.
die cerita, die kenal ngan sorg guy ni sejak form 3 lagi tapi die tak penah jumpe laki tu EVER smpi skang.
but dorg memang rapat and as totally 100% 3rd party dalam cite nih, auni rase dorang tu saling suke same suke. but tade yang nak bitau.
so, laki tu penah de awek, tapi die rase cam awek die tu tak se'ok' A tu kot. so, laki tu break after SPM. and hubungan dorg yg agak renggang before that sbb laki tu couple jadi baik balik.
but now, masing2 konfius ngan feeling masing2. camne?
auni still tak paham camne due orang yang tak pernah jumpe and tak pernah tau masing2 wujud ke tak lam dunia nyata ni leyh tahan sampai sekarang?
that's why we call LOVE IS BLIND.
and i do believe in the most powerful thing in this world is love - dipetik from filem Enchanted (suke cite nih!!! ^_^)
so, good luck untuk korang due.
and die tak abes cite lagi ending kisah ni sebab tadi de masalah ngan broadband and ktorng terputus camtu je..nantikan kisah selanjutnye di next post.


so macam yang auni cakap kat previous post, here it goes!


................................continue.


secondly, anda kene kaler sume drawing ngan kaler kuning cair. jangan pekat sangat. nanti lukisan anda kene demam kuning. susah plak. dahla tgh kecoh pasal swine flu. dengan lemah gemalai, tarikkan berus anda dalam satu arah aje so that tak merosakkan kertas n kaler.
thirdly, ape lagi? kaler la! but makesure korang da tentukan pencahayaan die. ala, cam time kite form 1- 3 dulu. yang tak kene matahari gelap. kene terang. (tq pn zubaidah.huhu). tak kisahla korang nak letak sunflower tu kaler hijau ke..and daun kaler biru ke. yang penting korang bahagie.and sebagai manusia normal, auni kalerkan daun kaler hijau n bunge kaler oren. hahaha

so, lastly, after korang kaler2, tadi.. TENG3!!

ni la hasil die~ haha

*jangan gelak lebih dari tauke ek?*


ala..konpem korang buat lagi better. tapi jangan korang tak tau. kedua-dua lukisan ini berjaya dijual dengan harga RM 40!!!! sape kate seni tak best? sape kateee??? hihi

ow ye. tadi ym ngan illmie. die baru beli camera olympus e-520. wargh! zan da beli. illmie da beli. bile lagi impian auni ni nak tecapai?

dah lame da actly mengimpikan camera macam ni. since form4. tapi sampai sekarang tak termakbul lagi. so, tgh survey2 la brand yg ade di pasaran. tp, beli..??? hurm..ntahla. tak tau. so, bagi yang baik hati lagi pemurah,

HADIAHKANLAH CAMERA SLR BUAT AUNI!!! please..please...please!! (mata kuyu @ puppy eyes)

p/s : impian pasti jadi kenyataan if kite keep believing and berusaha. Go Auni GO! (sambil mengampu geng2 tolong tambahkan duit nk beli cam). huhu. owh, nnt satu family nk g camping kat sematan.tepi pantai. pastu tgok regatta kat waterfront. best2!!

3 comments:

Imran said...

ooo. hebat ko lukes. baru taw ko ader blog. haha. my bad. slr tuh, tunggu kuar model yg power2 dulu baru ar rembat. jgn gelojoh. xD

ak47boyz90 said...

wah,dh pandai melukis skang??? haha

a.u.n.i.s.h.b.i.n.i said...

Imran,
haha~ok2.kalo camtu biar "puasa" la dulu.hebat? HINT KE NIH?? haha.da2.jgn gelak lebih dari tuan die ek?

Akram,
sadis tol penyataan itu.haha =P