Saturday, July 3, 2010

Day 18,19,20 - 1st Week in Malaysia! =)



Day 18, 1st July - TKCian's small meeting ;)

jumpa kat midvalley around 3pm. ade shakey, arine, fizerk, jixs, eza, and me. kejap je pun. kitorang jumpa sebab nak bincang pasal phoenix0307 comeback to tkc this 10th july insyaAllah. tukau2 cite sikit, pastu makan asam laksa jusco. sedappppp! ahaha balik malaysia ni life memang full dengan makanan malaysia. sangat nikmat. yeay! ;) to all phoenix 0307 tkcians, see u guys later kat TKC nanti! heee.


Day 19, 2nd July- Donut dan Sate Kajang

Petang, Eza mintak ajar buat donut. nak bagi laki kesayangan die.hehehe. so since mama die ade semua barang-barang nak buat donut, terus buat time tu jugak. haaa.. an hour and half pastu siap da! yeay! macam-macam bentuk buat. macam-macam hiasan.haha.pastu malam tu, Sha ngan Aness roger nak ajak makan sate kajang. sekali dengan adik die, Chiang. dahlah ari tu baru je makan sate. tapi sebab ade orang belanje, redahhhh..haha! entah berapa cucuk habis. kitorang order sate daging, daging ayam, daging perut, daging hati. siap tambah order lagi. hahaha..walaupun hujan, demi sate kajang, kami sanggup!



Day 20, 3rd July - Suka Suki ^_^

it's our 'first time' in malaysia :) heee. mintak-mintak esok dan hari seterusnya ade lagi. InsyaAllah ^_^. and this pic below, is a wedding cake. mama eza buat. cantik en?? suke lah tengok cake wedding camni. simple yet elegant. nanti saye nak kahwin nak cake bertingkat-tingkat-tingkat-tingkattttttttttttttttttttttttttttttttttttt!!! yeahuuu! hihihihihi



p/s : thanks for the secret recipe :P
p/s/s : ezhan dah pandai panggil "kakak" heee ^__^
p/s/s/s : ari ni makan banyak. kari ikan, kari ayam, kari sotong, nasi kerabu ayam percik. aduh. haha

2 comments:

Miss Lula said...

seronoknyaaa.. enjoy puas puas ehh balik malaysia.. ehehi (:
tumpang gembira juga untuk sis auni (:

aunishbini said...

ahaha yeayyyyy!! hepi hepi hepi ^_^ mari berjalan-jalan! ;)