Tuesday, August 10, 2010

Day 52-57 - Salam Ramadhan :)




last week was really a hectic week to live in. day and night, 24/7 full of ergh. and i'm quite suprised actually coz i'm still alive. ahaha

well, apresiasi seni berjalan lancar hari tu. walaupun panas terik and now, i feel like kena demam da ni, but yet, yeah everything is ohsemmmm. hee :) ade pertunjukan barangan tradisional, fashion show, bergendang, bermukun ( persembahan tradisional sarawak), and banyak lagi, termasuk persembahanunplugged lagu Aku Skandal by my lil bro, EYAN! yeahuuu. hahaha. great job abang, walaupun si drummer tu tak best sangat. but that larry iman tu quite a cute one la. hahaha. And not to mention, my adik Ainaa Alwani balik umah weekend ari tu! :) ala, yang study kat sabah tu. so, we all went there togeda geda la. hehe. pssstttt we won 4 cabutan bertuah.ngahaha! :D


video

yang lain tu, let the pics tell. ok? :) Nah!



Esok dah start puasa, so amik kesempatan ni nak wish korang semua, Selamat Menyambut Ramadhan Al Mubarak! jangan ngade nak escape puase ye (kecuali kepada yang dibenarkan.ehehe). kalau tak, jangan ngade nak raya! bak sini baju raya korang. muaahahha.

p/s : nightmare.
p/s/s : esok puasa ek?
p/s/s/s : jangan cabar kepercayaanku

No comments: