Tuesday, November 13, 2012

Sejenak Bersama Cik Purse Merah


Mula-mula ingat nak bongkar rahsia ada apa dalam handbag, tapi rasanya macam ada pada satu hari di kala zaman dahulu kala, dah buat dah post pasal tu. Hahaha. Maka, dikecilkan lagi skop nya. 

So, ladies and gentlemen *drumroll ketuk meja*, I present to you......MY PURSE! Hahaha okay gelabah gila nak buat annoucement cenggitu. Pfft. Layankan aje. Okbai. Zasssssssssss!


Tadaaa! Yes, these are what inside my purse. Haaa ye lah. Ni lah dia. Apa kau ingat aku nak letak bom or nuclear code dalam ni? Maaflah kalau menghampakan. Ehhhhh jangan memain, bukan sesenang okay perempuan nak bagi tunjuk semua dalam purse dia. Nah hambik. Muahaha!

p/s: craving for something sweettttt :s
p/s/s: konon je tunggu bawah uni. haha
p/s/s/s: moga dipermudahkan segala urusan :)

2 comments:

Juice said...

saya ada close up ic tu. nak saya upload?

aunishbini said...

saya pun ada awak punya. nak saya upload jugak ke??