Wednesday, June 19, 2013

I'm coming home, tell the world I'm coming home!

Right now, I am writing this post while waiting for the van to pick me up to airport. My  flight will be at 11.40pm tonight masa Egypt. Boleh tahan banyak jugaklah barang bawak balik. 40kg lebih. Meow. Hahaha. Sebab dah start angkut barang-barang nak bawak balik Malaysia. Next year dah final year! Hihi

Boleh dikatakan dalam luggage tu, 1/5 je barang sendiri. Yang lain tu bawak balik terus, and buah tangan for family. Haaa banyak tak banyak. Siap bawak anggur lagi 2kg balik Malaysia. Sebab kat sini murah. Sekilo RM2.50 je. Nak belikan mak kurma mentah bertangkai tu (ruttob/balah). Tapi belum musim dia. Orang cakap musim dia masa dekat puasa nanti. Which is lagi sebulan. Sian mak. Dari last year lagi nak yang tu. Tapi nak buat camna, time balik bukan musim dia, huhu.

Tak sabar nya nak sampai Malaysia! Bapak will wait for me at KLIA sebab kebetulan dia pun ada hal kat Semenanjung, so kitorang balik sama. Then my flight to Kuching will be at 8.50pm. 

So, check out now! See you in Malaysiaa!

3 comments:

Wada Harun said...

welcome home ! ^^

nabila azmi said...

have a good holiday=)

Aujinz said...

Welkem bekkk (>^ω^<)