Wednesday, June 3, 2009

4 - Happy 43th Birthday, Mak!!!





Happy birthday to you
Happy birthday to you
Happy birthday to EMAK!!

Happy birthday to you!!!






*phewiitt*

mak,mak..
emak da 43 taun la. apekah perasaan emak apabila got into this age?
mesti bahagia kan sebab ade anak macam auni? hahahahaha
*bawak bersabar mak*
walaupun kat malaysia now da kol 5am lebih, tapi kol 7pm mesir tadi, along da anta message kat bapak. mak dapat tak? ke mak da tido??
ape2 je la mak. yang penting, mak kena tau, even along ade kat sini, jauh ni ha kat mesir, tapi mak sentiasa dekat ngan along. dalam setiap doa along, dalam setiap senyum along, dalam setiap saat along, and dalam setiap heart beat along (pergh~mantap ayat ni mak..haha)
and i am sure u are too.
kan..? kan..? kannnn???
*mak, sila angguk kepala sekarang...angguk! haa..bagus2.*
so, mak. here it is! a present for u! nanti along balik, along bagi yang real punyer.ok,mak?


so, here it is.
19 roses for 19 years you sacrifice for me.
19 roses for 19 years u give me smile, never tears.
19 roses for 19 years u love me
19 roses for 19 years i have u as the greatest mom in the world
and
19 roses for giving me 19 wonderful years!!!
and know what? at the middle is a plastic rose, not a fresh one.
just to let u know that my love for u never end till the last petals of the middle roses fall down.

so,amekla ye. hadiah ni, mak ley copy paste ke, nak buat desktop background ke, nak buat bookmark ke, ape ke, buat je.haha.
SO HAPPY BIRTHDAY MAK!

p/s : ari ni, genapla 2 paper abis for final exam ni. MCQ and Essay, due2 da lepas. tinggal OSCE and english je lagi. alangkah tak sabarnye auni menunggu saat english tu berlalu. haha~ pergh.sabar2. ow yeah, kawan2 ku , camne exam? sabar je la kalau de soklan tak dapat jawab. normal la tuh. haha! auni pon same gak. lek2 la. OSCE de untuk backup. so, have faith ek?

3 comments:

anp power rangers said...

hey auniiii
nice blog...
lawatlah blog saye....
wahahahahahah

aphids said...

hmmmm...bile nak update nih...aishhhh
hahaha

a.u.n.i.s.h.b.i.n.i said...

pwr rangers,
haha! ok2. bakal dilawati. tade entry fee kan? haha

aphids,
dah2.da update da.dah2 berhenti nangis. hahahaha!