Thursday, May 28, 2009

28 - satu,due, tige.......3???!!!

fers of all, again..thanks wani yang memberi pinjam laptop dan internet!!
argh rase cam pengemis internet di rumah sendiri
xsukeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee!!!!!!! (cam melampau je type byk2 'e'. k2. stop)
pagi2 bangun dapat msg ayah. flight from sarawak ke kl di 'retime' on 9th oct. dari kol 6.50pm jadi 5.45pm.
means 1 hour earlier and PLUS one hour more in KLIA tanpa berbuat apa2!!!!xnakkkkkkk!!! (mngurangkan ke'byk'an huruf 'k'yg ditaip)
sob3..sob3..

DOAKAN EXAM FINAL SEM 2


1 June - MCQ


3 June - Short Essay


7 &8 June - OSCE


10 June -English


and


25 June - balik Malaysia!!!!


2 hari lepas perut auni sakit ggggeeeelllllllllll tapi dah elok da dgn bantuan air panas yg dibuat oleh rummate yg prihatin, penyabar, tabah, baik hati, peramah, suke membantu, penyayang, rendah diri, err (sedang mimikirkan lagi due perwatakan yg biase ade dalam komsas sek men dulu2...cepat2!erm..) rajin dan erm...tidak berputus asa! fuh!!! complete 10. wani,saye promote awak ni. sesiapa yang hendak menjadikan wani sebagai 'suri hati' atau 'bibik' pun tape, sila buat tempahan di blog ini. Bid start from LE 0.25 /RM 0.10. cepat2!! ingat hanis zalikha je ley buat bid. haha. oh ye! tambahan di papan iklan ini, berumur 19 tahun masih SINGLE MINGLE, anak 2nd from 3 org adek beradek, allergik ngan belacan <--take note!, suke blueberry cake, xsuke cheese cake <--take note! ..erm, untuk pertanyaan lebih lanjut, sila hubungi kami face-to-face untuk live telecast di rumah 6 blok mara, syari' el-syarkawi atau boleh juga melalui hamada untuk mendapatkan access ke umah kami. pesanan penaja : sila bawa topup etisalat 10 genih sebagai pengeras. memang otak usahawan kan? tak sia-sia jadi anak mara.heks~


*kepada wani yang ber'kemungkinan' membaca post ini, sila sabar menanti =p kejap lagi adela tu orang bid*

pernah tak korang sume hope something then tanpa disangka2 kita dapat?
pernah tak korang have faith on something then tanpa disangka2 kita dapat?
pernah tak korang pernah berharap benda tu happen then tanpa disangka2 kita dapat?
i know all of these 3 things ended in beautiful happy ending. tapi jawab je.
so, pernah x?
.............
tak nak jawablak..haih,,ikot korang le nk jwb ke tak. huhu~
just for sharing, i do. ape? ermm. entahla.but i guess i do. haha
and dalam kes yang auni nak bentang ni,(cam kat mahkamah syariah dah.haha)


tade kaitan pon ngan keterangan kat atas. hahahahahaha

well,
i'm happy I'M BORN IN IT.
so, the matter here is what is 'IT'?
hehe.
dear readers, IT is MY BELOVED FAMILY.
sound lame but honestly, thanks ALLAH coz give me THESE SUPERHEROES.
and may we live happily ever after *wink*
*dari kiri atas, me, abang, alyaa
dari kiri bawah, aina, bapak, eisham,emak, eca
tiada dalam gamba - ezhan,syahir,arisya*

To Bapak,
Bapak yang sentiasa ade kat sisi throughout thick and thin
trust for what i decide to
having full kepercayaan in me
giving me for what i need for which money can't buy
LOVE
which i never ask for more
as it's already more than just ....more =p

To Emak,
Emak yang sentiasa bagi semangat
Who make my day lighter
for each second i have now
having faith on me
and for your prayers and tears
i'll give u smile, mak.
just keep praying for me...

To Abang,
your jokes even make me blow those probs away
and lift my feet off the ground.
we shared everything, every tears and smiles
i never want anyone else as my little bro..!!
wpun today u got no mood as MU defeated by barcelona 2-0. sabar2

To Alyaa,
my dear little sis,
believe me,
with you in my life i never feel i'm alone
and give me more strength
thanks for substitute me in house as 'along'.
(susah kan? hehe)

To Aina
i will never ever ask for another sister like you!
coz u are the one and only
and no one else
as special as u
nak beg sandang hitam? err..i'll try. haha

To Eca,
or ecot caca ecah ecempot.. hihi
if night is my life
you are those stars
if i'm those stars
you make it twinkle ^_^

To Eisham
plus one never make it overload
but it makes it merrier
your first step in our house
makes us even better!

To Syahir,
the one i never met
your nakal sampai memeningkan kepala mak,
sampai kene selotep
makes me laugh
and the laugh makes me smile
and the smile make my life brighter.

To Ezhan,
I take care of you since you are born till 3 months,
then i have to left u
no one ever know how much i miss u
i want to see when u first merangkak
i want to see when u first duduk
but now u already da nk berjalan!
missing u dear..

To Arisya,
thanks for bring us smile and smile and smile
and more smile and smile and smile x)
i will see you
salam perkenalan dari along

to all of you
Pak, Mak, Abang, Lya, Ena, Eca, Eisham, Syahir, Ezhan, and Arisya
if i am the heart
you are the beat
if i am the blood
you are the haemoglobin
if i am the T-helper cell
you are MHC II
if i am the popliteal fossa
you are the semimembranous, semitendonosus, biceps femoris, and gastrocnemius
if i am the femoral vein
you are the femoral artery
if i am the abductor pollicis brevis
you are the opponens pollicis
if i am the mammography
you are the low dose x-ray
if i am the abduction 15-90 degree
you are the deltoid
err..

(adekah ini kelas ulangkaji abang amin??)

tak kisahla ape2 pun
but i just want to let u know
I LOVE U in every second i live
I LOVE U in every wind that blows
I LOVE U in every drop of water in Pacific Ocean
I LOVE U in every sand in Egypt
I LOVE U in every heart beat
I LOVE U in every breath
I LOVE U in every pulse
I LOVE U in every rays of light
I LOVE U and now, i cant compare to anything how much I LOVE U
coz there's nothing greater than it.
and when everyone ask me for how long i will love u
i cant answer
coz i dont know
which one is longer
ALWAYS or FOREVER.
(and i write 10 times of I LOVE U for each of of u)

p/s: tinggal 3 hari lagi nak final sem 2. kadang2 auni rasa blur bile tengok soklan past year. especially part anatomy. Auni tak tau orang lain macammane. tengok macam dorang sume dah ready. but semalam ade yang cerita kat auni menangis2 sebab stress sangat dengan exam ni. buat yang berkenaan, tak usah pikir2 lagi. sbenarnya jawapan tu sume da ade lam kepala kita. cuma kite terlupa mane kite letak kunci for jawapan tu. macammane nak dapatkan kunci tu balik? senang. RELAX..tarik nafas. when u feel stress, switch to thing which make u NOT stress. macam tgok citer industan ke (like i did yesterday), nyanyi ke (like i did yesterday), menari ke (like i did yesterday), berangan ke (like i did yesterday) or masak2 (like i did yesterday..err.. asal rase cam banyak semacam je auni buat semalam? em. a'ah.betol.. mmg banyakla). after that u'll find the way.trust me. U WILL. k? otak pun nak relax gak. jangan pakse. otak tu makhluk tuhan gak. mesti die ade perasaan.kan? kan? (terbayang otak itu macam kartun CJ 7)

3 comments:

aphids said...

hahahahhahahahahahahahahah...(hahaha)
promote org tak le blah tol!!!
tak nak promote diri sendirik ke??? kihkihkih
it is gud to have 'family' by our side, bahgiee:)
anwy all da best in ur final ar, melihatkan ulangkaji yg diuat pada post di ats cm bole jerk dpt mumtaz...
hahaha...chow

Fyra said...

Aaaa..exam...*stress kembali datang setelah iklan membaca belog Auni*
Tidakk...wuuwuu...
Gambatte kayh? Whee!! Wani HOT BABE!!
Jeles wif ur famili. Im glad u ar blessed wif such beautiful angels.
wahh..cubital fossa...erk..xbaca lagi *ketuk kpale kat dinding*

a.u.n.i.s.h.b.i.n.i said...

aphids : pergh~gelak lebih dari tuan nampak. hahahahahahahahahahahahahahahahahahha (hahahaahahahahahahah)-yes2!!!!
nak promote diri sendiri?? buat malu sendiri je.promote bukan de org nak. nape? adakah anda mau dipromote di belog ini?asal 'family' tu ade dalam pembuka kate? hahaha! hey, gud luck too. kate nk blaja smpi muntah2.konpem mumtaz gak tuh.

fyra : jangan stress2!!! *aim post ni xnak bagi stress. hancus toll* gambate yana! aja aja fighting!! hikhik. ebiribadi got their own unique family. so am i! jumpe malam ni, solat hajat kat umah sy. k? pesanan penaja a.k.a tuan rumah: bwk makanan byk2