Friday, May 8, 2009

8 - those are sweet memories


Argh! Penat2…

*merangkak ke arah biskut tiger..makan.kenyang.teringat hotdog dlm fridge.tapi jap agi nak masak.batalkan niat*.

Teringat zaman kat TKC dulu, lapar sikit, aku and nadira termizi > my longkangmate< style="font-size:85%;">hamper kantoi ngan pengetua time tuh*

Tadi sambung kelas lower limb abg amin.I wonder camne abg amin ley tahan ngan perangai kitorang kat kelas. Kacau die la. Apelah..haha! sabar2 ye abg amin.

*first , u must be oriented” – his famous quote ^_^

TADAA!! First time in my life, masak ‘ruz bi laban’. Bagi mereka yang tidak mengerti apakah itu, let me give u a brief intro. Well, nama melayu nye Nasi Susu, makanan tempatan kat mesir ni ha. Boleh dapat ngan 1 genih= RM 0.75 for satu bekas kat memane corok mesir pon. Popular, sebab manis and sedap! (of course~). I love it~ nyummy. Terima kasih kepada sifu aida yang mengajar care membuat ruz bi laban nih. Korang kat Malaysia telan air liur dulu ek? ngagaga~


>> aku and wani dalam proses membuat ruz bi laban. Tak masak lagi, kitorang dah rasa. Tak sabar! Haha *peringatan : sabar itu separuh daripada iman*




>> look at the smashing soothing white and blazing sweet of our RUZ BI LABAN~ *rumah 5 and 7 dapat sepinggan – maaf jika tidak sesedap kat kedai El-haggaz tuh.haha*

Sekarang, tengah berniat nak menyejukkan ruz bi laban, tapi fridge tengah defrost.so,tunggu jap.

p/s : lawalah nokia E75. kan best if ade orang hadiahkan fon tu untuk aku….amin! ngagaga~

2 comments:

~LeeYaRahiM~ said...

jgn!E95 akunye..jangan tru!;DDhahha
mine!

her. the Azie Nur'Auni Shbini said...

E95?? waa..buat brand sendiri ka? haha! aina..aina..