Thursday, May 14, 2009

14 - aku tak percaya cinta???

aina::syira::me!


wanna some,huh?

as i promised yesterday, here's da pics. certain je ley masok. yg len, lembab sgt. huahua.
now tgh stadi germ layers
argh..mmg confuse
tapi x susah

*ayah ckp jgn ckp bende tu susah!*

td pagi call kengkawan mesia
sje tye kabar
sronok bile diorang jerit
"AUNI!!!!"
haha. rindu korang sume
rindu...*permainan perasaan*
bang yan xmenang pape lam poster competition
but that doesnt mind at all
coz yg penting experience
kan abg?
bilik abg renovate
jelesnyerrr~
haha
nk balik mesia nnt nk beli ape ek?
tengok bajet gak kan..
petang tadi, aku sesaje melepak kat balkoni bilik aku
then, from atas ni, aku nampak seorang ayah berbasikal, belakang die de 4/5 biji tembikai besar, depan die plak anak perempuan die sedang mengendong satu beg besar barang. tak tau ape. si ayah hepi je walaupun sometime cam tak stabil basikal tu. ye lah, beroda 2. tapi berat berkali ganda. aku teringat zaman aku kecik2 dulu. bapak selalu bawak aku jalan2 nek motosiakl die. pegi round2 kampung petang2 especially time bukan die on duty jage budak2 kat sekolah. aku teringat jugak aku bawak beskal, bang yan kat belakang. then, kitorang terjatuh masuk longkang. tapi kitorang tak nanges.kitorang gelak. zaman kanak2..sume adalah manis! rindunye zaman tu..

p/s :nak share ngan korang something

Hey hey hey hey
Aku tak percaya cinta
Aku tak percaya cinta
Aku tak percaya C I N T A

Namaku tak perlu disebutkan
dari suara pasti kau kenalku
rupaku tak payah dibayangkan
memang kau tak rugi bertemuku

Ku selalu lihat dari jauh
kutahu kaupun rasa sesuatu
bila kau perlu diriku tiada
biar menjadi misteri hidupmu

Aku tak pernah fikirkan cinta
sekadar mengusik kamu
biarlah cinta yang datang padaku
aku tak percaya

Aku tahu kau ingin bercinta
janganlah cepat jatuh cinta
berkawan dahulu baru ceritanya sempurna

Hey hey hey hey

Memang benar kau jadi rebutan
ramai gadis yang terpikat denganmu
tapi aku beza dari semua
bukan aku menjual mahal

Kerana ku cukup semua
hanya tiada hmmm teman lelaki
sekadar sekadar cuci mata
melihat lelaki seperti kamu

Aku tak pernah fikirkan cinta
sekadar mengusik kamu
biarlah cinta yang datang padaku
aku tak percaya

Aku tahu kau ingin bercinta
janganlah cepat jatuh cinta
berkawan dahulu baru ceritanya sempurna

Hey hey hey hey
Aku tak percaya cinta
Aku tak percaya cinta
Aku tak percaya C I N T A

Baru semalam aku bermimpi bertemu kamu
Peliknya rasa lantas kutersedar
Aku tak percaya

lagu liyana jasmay - aku tak percaya cinta.
hurm..do u believe in love??

2 comments:

arine said...

:) hehhe..thanks for calling :) id be keeping up to date all the time ^_^
*wink*
arine

her. the Azie Nur'Auni Shbini said...

gud2
makesure!
if x....smpai lubang hidung saye kejar awak
ahahaha~