Tuesday, November 16, 2010

aiduladhaduaribusepuluh




Selamat Hari Raya Aidil Adha to all muslims ;)
كل عام و انتم بخير
menu pagi raya kami : rendang ayam, kari daging, nasi impit, lontong, soto, dan dadih.

this gonna be short update. hari ni penat gila! tapi best.hihi. walaupun tak mendapat undangan rumah terbuka dari sesapa (okay ade sorang, tapi malas pulak nak pegi -.-"). esok, ade jamuan hari raya aidiladha. i'm sure it's gonna be semeriah atau mungkin lagi meriah macam last year, but since benda tu diadakan waktu malam, camne orang orang sume nak amek gamba cantik cantik? but i guess, it gonna be answered tomorrow ^_^. so jangan lupe ye datang beramai ramai. makan-makan dan paling penting beramah mesra. aw awww. haha. ok ok ok. i promise you this one gonna be short. so,nak upload gambar pun tenet macam hape entah. kate unlimited. cesh! ok lah. till here. so again, selamat hari raya aidil adha semua, especially to my family and friends. i love you :) happy eid!

psstttt, nak tengok gambar raye saye? hehe kelik sini --> SAYE NAK TENGOK GAMBAR RAYA!

with love from egypt : aunishbini


2 comments:

yuki miyuki said...

selamat ari raya azie

aunishbini said...

selamat hari rayaaa miraaa! ;)P