Monday, April 22, 2013

One More Round To Go!

So, with the end round exam that I had sat this afternoon, I finally ended my opthalmology round! Alhamdulillah, the result is out an hour later, and I passed :) So, now. let's move to the next round, which is also the last round of my 5th year, Dermatology & Andrology!

Here is what gonna happen after this. I am gonna have my derm/andro round. Then, I will sit for my end round exam after 4 weeks of studying. Then, followed by my end year exam, which will be ended by 15th June. Then, here comes the exciting part : BACK TO MALAYSIA FOR 3 MONTHS! *mari jerit sama-sama sambil goyangkan tangan atas kepalaaa!*

Okay. Cukup-cukup. Hahaha.

Gosh, rasa macam baru je semalam balik Malaysia. Seriously. Macam baru jeeee. Tup tup dah habis dah 5th year. And inshaAllah by September ni, saya dan kawan-kawan seperjuangan (aicece seperjuangan gitu) will be in our final yearrr!! Aaaaaa. Hehehe. Hey, kau tau apa perasaan bila kawan kau kat sebelah dah habis mengaji petang-petang depan ustaz, lepastu kau tunggu turn kau, and ada lagi 5 orang depan kau, lepas tu boleh pulak kawan kau tu pegi babai kau sambil makan aiskrim malaysia kacang hijau kat tangan dia? Haaaaaa itulah perasaan dia! Seiras! Hahaha. 6 tahun 3 bulan belajar. Orang lain siap ambik master dah. Hehe but this is Medicine. Kau bermain dengan nyawa orang, takkan lah kau nak study 1,2 tahun je kan? :)

Okay, sebelum saya mula membebel keluar haluan, maka ingin saya sisipkan buat kalian kalian di luar sana beberapa keping foto bersama warkah ini (maaf tiada bedak buat haruman). These are photos of me and my friends on our last day of Opthalmology Round. 

Kelik pada gambar untuk tumbesaran berganda!







Gaya gambar macam dah gradddd je dandan. Haha padahal baru habis round. Tidak mengapa, gaya itu penting! Haha. Okaylah, maka dengan ini saya mengakhiri ucapan saya dengan ucapan: celebrate life everyday! Pandai-pandailah engkorang nak masukkan celah mana ucapan ni. Kehkehkeh. Oh of course tidak lupa dengan demam pilihanraya sekarang, selamat mengundi! Saya tak daftar lagi. Okbai.


p/s: lapar. padahal dah makan spagethi dengan pizza tadi. cis perut!
p/s/s: can't wait for summer
p/s/s/s: all the best for all your tests/projects. I know you gonna nail them perfectly! ;)

6 comments:

A.F.J said...

dislike! takde pic saya! :p

aunishbini said...

@Azza,
Hahahahaha!
Dah nak buek camno, ekau tanok sedivision dengan eden :'( Nak majuk sepuluh minit!

Juice said...

Selamat jadi budak "U" for another one year. hehe

aunishbini said...

Pffftt untunglah sebulan je lagi nak grad! Grr

Wada Harun said...

wahhh, bestnyaaa. goodluck ! ^^

aunishbini said...

@Wada Harun
hehehe thank youuu :D Doakan!