Wednesday, May 1, 2013

Hello May!

Hello everyone!

How was your April? I hope it treated you well! So, just a short update. Nak menunjukkan yang saya masih bernyawa menjelang Mei 2013 ni, haha, makanya saya menulislah berpatah kata (sebab sepatah dua kata is too mainstream pffft). 

Sebab harini Hari Pekerja, so semua bercuti! And bolehlah dikatakan untuk celebrate ( sebenarnya sebab dua-dua teringin nak makan waffle), so saya dan Kak Samha gi try waffle kat Al-Dente, a restaurant nearby.  Not bad, but I would say Dr Waffle's waffles are far far farrr better! Hehe. But, it's okay, because I really had a great night out with her, my beautiful sis!


So, as you can see, muka memang happy manjang sebab kekenyangan gilaaaa. Yes, with awesome company, who wouldn't? Hehe btw dah alang-alang buat entry ni, nak wish happy belated birthday Kak Samha! Semoga cepat-cepat kahwin yeee. Hihihi. Love you to the max! :D See you again at next date.

Oh ya, my May started well! Tengahari tadi skype dengan family. Ahhhh best sangat-sangat! Rinduu sangat. Nak balik Malaysia cecepat! Adik-adik semua dah besar. Mak siap pesan 6 pasang kain cotton Egypt siap. Pfft. Lepastu, skype dengan family angkat yang tengah cuti-cuti kat Penang. Dorang pegi sana memang saja nak makan-makan. Ahhhh sedapnya! Cepatlah masa berlalu! Nak balik Malaysia! Hehehe

Untuk semua, selamat berbulan Mei! Semoga bulan ini lebih baik dari bulan yang lepas! Take care okayyy.


p/s: harini layan Grimm manjang. haha
p/s/s: mohon diri jangan gemuk. nak balik malaysia dah ni. Haha
p/s/s/s: i have faith in you! :)


3 comments:

Arham Md Ali said...

Spagetti + waffle? Besar perut kau.

Afiqah Azmee said...

wahh sedapnyaa makanan tuu, menggiurkan :p

aunishbini said...

@Arham, baru tau ke? hahahaha!

@Afiqah, hai mama! ;) sedap sedappp. Kekenyangan balik rumah macam ikan paus. haha