Saturday, December 11, 2010

Please Make Me Smile And Laugh






sumpah sakit badan gila gila!
:(
ari khamis sebab main volley. ye lah, dah lama tak main volley kan?
ari jumaat yakni semalam sebab explorace, keliling gamah entah berapa kali -.-"
ari ni sebab jatuh kerusi masa tengah bersihkan kipas pagi tadi.
kepala terhentak agak teruk. belakang sakit bagai *tet*
it all happened too fast. what i can remember dah terlentang atas lantai
sakit sakit sakit!
:(
terbaring dalam beberapa minit sebelum betul betul dapat bangun.
oh gosh.
nasib baik tade ape ape setakat ni la
cuma masih pening GILA and sakit badan yang tak terkata
tapi buat buat cool je sudah
nasib bek kembar saye ade teman.
bak kata die, "smile and laugh. itu ubat mujarab"
jadi..
buatlah lawak untuk saya!
:)

oleh itu, mari saya memperkenalkan kembar saya!! :)



p/s : nak call family..tapi low rate voip selalu tak dapat nak sign in
p/s/s : esok, pasti MAKIN SAKIT! hoho

4 comments:

Juice said...

send my regard to your twin!

aunishbini said...

okay dahh ;)
die jawab waalaikumussalam wbt. hee

cha'a said...

auni.. stay strong..
aritu bpe tiang nk dilanggarnye..
hati2 ye..

kembar awk tu cntekla. kemslm cntek ngn dy ye.. hahaha

aunishbini said...

tang mane cantek dia????!!! hidung besar, mata cebul, kening tinggi.hesh.

pssstt jgn btau die kite ngumpat die k,cha'a?

hehehehe tu la pasal.pasni jadi incredible hulk la. senang sikit ;)