Wednesday, December 29, 2010

of melbourne-mansoura-conventry ♥

zan zahidah, melbourne, australia.
shahida tomiran, conventry, uk.
me, mansoura, egypt.

Though miles may lie between us, we're never far apart,
for friendship doesn't count the miles, it's measured by the heart.


ni la geng geng kejadian kantin malam pn roslina jadi warden tu ;)
ni la geng geng panjat pokok mangga belakang sick bay
ni la geng geng lepak makan dalam koop
ni la geng geng berlari lari ke kantin nak cop kopok lekor after habis prep
ni la geng geng makan bila dah lights off
ni la geng geng saje duduk sickbay sebab nak gosip gosip
ni la geng geng yang bile kene jage kelas mesti ade je muke muke ni bersama
ni la geng geng bila ada masalah rempuh masuk bilik
ni la geng geng pecut ke dining hall bila malam supper yang sedap
ni la geng geng masa bada dok main main
ni la geng geng yang suka menghabiskan makanan orang lain
habis sekolah
masing masing tercampak kat benua lain lain
satu hujung dunia sana, satu hujung dunia sini, satu tengah dunia
tapi hari ni
dalam satu screen laptop je
dah bersama balik
:)

zan, jangan nangis. skype memang ade video conference tau. hihi
shida, g siapkan assignment tu. dah siap, kite calling calling lagi.

p/s : rindu korang sangat

4 comments:

ASaDa RyutaRo said...

nasib bait gik ada skype. mun sikda, rasanya perlu nunggah sidak tv3 polah jejak kasih.

aunishbini said...

hahahahaha
dunia kinek tok rah hujung jari jak ;)P

Zan Zahidah said...

ni la geng geng kejadian kantin malam pn roslina jadi warden tu ;) - ok.mengaku.

ni la geng geng panjat pokok mangga belakang sick bay - mengaku jugak.

ni la geng geng lepak makan dalam koop - yup!

ni la geng geng berlari lari ke kantin nak cop kopok lekor after habis prep - saye ngn shida ade ke? bukan awk sorang?

ni la geng geng makan bila dah lights off - rutin menguatkan stamina.haha.

ni la geng geng saje duduk sickbay sebab nak gosip gosip - eh.ye ke? kite study lah! *gosip SIKIT je*

ni la geng geng yang bile kene jage kelas mesti ade je muke muke ni bersama - orang lain SV sorang2. kite bantai skali tiga org.

ni la geng geng bila ada masalah rempuh masuk bilik - =)

ni la geng geng pecut ke dining hall bila malam supper yang sedap - alamak.maluuu :">

ni la geng geng masa bada dok main main - ni pon bukan awak sorang je? saye ngn shida behave okay =p

ni la geng geng yang suka menghabiskan makanan orang lain - tak elok bazir =)

aunishbini said...

our high school crimes ;)P