Monday, June 11, 2012

New Upcoming Movies 2012!

Hey there!

Hahaha dah lama tak buat kerja ni. Kerja apa? Meng-update my MUST-WATCH NEW UPCOMING MOVIES! The list is until December 2012! Movies ni dah dipilih dari pandangan saya yang bakal menggegarkan wayang! Ada je banyak movies yang akan di-release, but these are from my point of view, the top of the top! Maka, apa anda tunggu lagi? Ambil kalendar dan bulatkan tarikh movie ini! Supaya anda boleh menabung dari awal untuk membeli tiket nanti! Ada duit 10sen tepi jalan tu, haa dah boleh dah start kutip. Hahahaha. Jom jom jom! Oh, ni international movies. Kalau filem Malaysia, tak tahu. But, I heard there are some great Malaysia's movies akan datang ke pawagam berdekatan dengan anda! E'eh, macam bunyi iklan pulak. Pfft.

Are you guys ready??? LET'S!!

 1. Madagascar 3 : Europe's Most Wanted
8th June 2012 (released)



2. Prometheus 
8th June 2012 (released)

 


3. The Tortured 
15th June 2012



 4. Abraham Lincoln : Vampire Hunter 
 22th June 2012


5. Brave
2nd June 2012



6. Seeking a Friend for the End of the World
22nd June 2012



7.  To Rome With Love
22nd June 2012



8. Beast of Southern Wild
Release date : 27th June 2012

 

9. Ted
Release date : 29th July 2012



8. The Amazing Spiderman
3rd July 2012



9.  Katy Perry : Part of Me
5th July 2012



10. Savages
6th July 2012



11. The Pact
6th July 2012



12. Ice Age : Continental Drift
13th July 2012



13. The Dark Knight Rises
20th July 2012



14. Step Up Revolution
27th July 2012



15. The Bourne Legacy
3rd August 2012



16. Total Recall
3rd August 2012



17. 360
3rd August 2012



18. The Odd Life of Timothy Green
15th August 2012




19. The Expendables 2
17th August 2012



20. The Possession
31st August 2012



21. Resident Evil : Retribution
14th Sept 2012



22. Finding Nemo 3D
14th Sept 2012



23. Taken 2
5th Oct 2012
-no poster released yet-

24. Paranormal Activity 4
19th Oct 2012
- no poster released yet-

25. Silent Hill : Revelations 3D
26th Oct 2012
- no poster released yet-

26. One Direction 3D Concert Movie
3rd Nov 2012
- no poster released yet-

27. The Twilight Saga : Breaking Dawn Part 2
16th Nov 2012



28. Rise of Guardians
21st Nov 2012



29. The Hobbit : The Unexpected Journey
14th December 2012


30. Les Miserables
14th December 2012

 

Okay! That's all! Penat tau download dia punya poster. Hahahaha! I cannot wait! Tak sabar nya nak tengokkk! Hi hi hi :D Korang boleh tengok diorang punya trailer kat YouTube. Some of them dah ada, for example, The Bourne Legacy and Abraham Lincoln!


p/s: alhamdulillah, paeds end round exam sudah berakhir. let's focus on final this 28th!
p/s/s: panas gila
p/s/s : fuh.

2 comments:

faizdz said...

banyak nya movie yang best2! baruk tauk. abraham lincon ya mcm best, To Rome With Love, the hobbit, spiderman, dark knight,.. haihhhh. nang sik kluar panggung lah jawabnya dari pulang Malaysia sampe ke Egypt. hahah

aunishbini said...

Aokkkk!!! Banyak kaliiii jakk! Kamek ri ya nangga trailer abraham lincoln nang kedak best! Apa agik nak lain ya. Ya lah, sampei pilot tiba-tiba narit kita keluar panggung suruh balit egypt lak :P Hahaha