Wednesday, April 14, 2010

First Time Lilit-Lilit

ok. that's all. jangan gelak
thank you.
=)

p/s : ni seyes first time pakai selendang. adoi..orang lain ramai je dah pakai selendang.haha. before this memang ade je pakai. tapi pakai macam tudung le.huhu
p/s/s : dah beli insect bite punye krim. mintak-mintak lah jadi!
p/s/s/s : bilik tak vakum lagi. baju tak lipat lagi..awak, tolong?? hehehe
p/s/s/s/s : ^_____^
p/s/s/s/s/s : dont u think so?

10 comments:

r.i.d.h.u.a.n said...

ok je cantik ^^
pssst ape beza tudung ngan selendang

Mohd Muzamel Zainal said...

beautiful..

ezza fauziana said...

hye....zie..lmk dh mek xkomen2 ktk tok..hehe..mek bz..not bad la first tme k slndang..ktk k pa jak pun comey..hehe

sabby sabrina said...

nice one :)

aunishbini said...

ridhuan,
haha tudung tu yang segi empat tu. alaa yang biase tu la. yang selendang yang err..pjg2 tu.. ngee~ paham ke? huhuhu

Ir Muzamel
Спасибо ^_^

Kak O,
HAHA. aok,lamak xdgr kaba ktk.tapi lelah mok ngato2. xselesa kali first time makei.hehehe

sabby,
awk la plak try. tak pernah nmpk pakai slendang :)

r.i.d.h.u.a.n said...

er ta paham jgk ><

aunishbini said...

gi google! haha :)P

Azza J said...

selendang panjangg..slalo gurls lilit2..
kalo tudung tu..cam tudung bawal..
xyah lilit..
phm ke kwn auni..

n makcik..
pkai pin byk sket ea klo nk pkai slendang..
*u knoe wut i mean*
hua3
:PP

r.i.d.h.u.a.n said...

heh tudung bawal pon xtau, hahaha xkisah la asal korang tutup aurat, nak pakai sari pon xper kan kan kan

aunishbini said...

azza, yeahhhh i know what you meannn HAHAHAHAHAHAHHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHA *gelak dan tergelak lagi* :P

ridhuan, haha. tudung bawal tu yg bese. yg segitiga tu. hehe betol2. sari pun bleh... :)