Monday, April 12, 2010

Sangat Geram! Asal Ek???!



Argh! Benci betul!
Geram! Sangat geram ok??!!

ASAL EK?????!!!!

asal comel sangat makhluk bernama Sara dan ni lagi sorang..Qaliff?

kepada papa-papa Sara iaitu Fei Hong dan housematenya, Sara sangat comel, ok? Seikhlas hati ni.. geram! arghhh! *berguling-guling* cuma perlukan lebih belaian manja mesra jek. Azza, Feeza, Tuty, you know what i mean here..hahahaha ^_^



sekarang Sara dijaga oleh Cik Tuty Raphai. Dahla si Sara ni gebu, bulu lebat, mate hitam, eeeeee geram gile rase nak tonyoh2 jek kat bantal! *mati kalo papa-papa mereka baca.hakhak*

and ni lagi sorang, asal ek pipi tu labuh sangat??? asal ek muke gile bulat tembam rasa nak cubit picit arghhh??!! asallllllll???!! mengapakahhh????

QALIFF, nape kamu comel sangat???!! cakap sikit kat KAK Auni nape??

kepada Papa Q, En.Iznan, dan Mama Q, Pn.Wawa Rahim ( ni kakak Aina tau!), anak akak and abang sangat comellllllllllllllllllllllllllllll tak macam Aina! HAHAHAHAHHAAHA! ari tu nak tolong 'like' gambar Q kat FB Pa&Ma, tapi kene jadi fan lu baru leh like or comment. Auni tanak jadi fan sebab nanti kat FB kuar activity "Auni become a fan of Pa&Ma".err..........macam pelik. hehehehe so, korang yang dah jadi fan, meh la LIKE pic Q kat wall Pa&Ma ni..nah, kelik SINI. hee~


ok Auni. sudahlah tu. mereka memang dilahirkan comel.
bersabar.


arghhhhh!!!

ASAL EK KORANG COMEL SANGAT???!!

p/s : dah habiskan midsem exam tadi! macammane? fuh--------*speechless* *tawakal*
p/s/s : misi besar perlu dilaksana!! kan ainul, feeza??hehe
p/s/s/s : adoi..adoi....


2 comments:

Aina Alia bt Rahim said...

hehe cm makcik dye nena sgt comel ! wakakakak.

aunishbini said...

hahahaha EKK???
;p