Thursday, April 1, 2010

Huh? Dapat Award! ^_^





walaweyyyy---AWARD!
*bahahaha*

erkk..jap..jap.. still kompius eceli nye. kire dapat 'beautiful blogger award' ni, maksudnye blog tu beautiful or blogger tu beautiful? HAHAHAHA. ahhh--tak kisah la. janji dapat. hakhak. So, arahan dari si pemberi award, Cik Azza Farhah Junaidy,.. :

1) Thank & link the person who gave you that award.
2) Pass this award to 15 bloggers who you've recently discovered and think are fantastic.
3) Contact said blog and let them know they've won the award.
4) State 7 things about yourself.


-So, yang pertama-tama tu, dah buat kat atas.Thanksss Azza! haha
-Then, kene pass kan? Ok. Saya ingin menujukan award ini kepada...jeng jeng jeng...!

Zan
Sabby
Faraw
Cik Lula
Fat
Ridhuan
Bun
Aina

- Ha..korang, check kat korang nye shoutbox wokeh? :)
- Worait, 7 things about myself. ngahahaha~~~

7 Things About Me Yang Mungkin Korang Tak Tau

1. Tak pernah pergi lagi ke Piramid dan segala bagai Firaun kat sini.
Name je dok Mesir dah 2 tahun, tapi benda yang ada kat sini pun tak gi lagi. Paling tak, gi Cairo. Paling jauh pun penah gi Port Said ngan Alex. Ngahaha~ Dahab? Hurghada? Sharm El-Sheikh?? Dumyat? Usah disebut lagi. Sebab memang tak pernah agi!! *please bring me there..please...... :(*

2. sangat gila mengambil gambar.
diambik gambar pun suke gak. HAHAHA.kalo ade camera kat tangan, every 5 second, konpem ada snap. bagi saya, amek gambar itu satu kepuasan! Ala.macam korang yang suka gi gym ke ape ke an.. Sebab itu ar korang kene bagi hadiah DSLR! Ada paham TAK?????!!!!

3. pernah ada 2,3 buah blog before this.
tapi semua dah tak on sebab tak ingat password. HAHAHA. kalo korang terel hebat bagai pokemon, korang jumpe ar mane harta karun peninggalan zaman kicik2 ku kat laman sesawang ni. konpem dah bersawang bagai blog tu.HAHA.tu tak termasuk blog friendster la amende lah lagi. tu tak termasuk gak yang dah tukar link. hakhakhak. *terbahak lagi* so far, ni la yang paling lama bertahan and mintak-mintaklah sampai bila-bila pun. dalam ni semua kisah suka duka lara masam manis masak 3 rasa pun ada rindu dendam benci kejahatan kegelian takut wangi busuk suma ada. sayang kat kau, oh beloginiauniyangpunya.blogspot. ahhh~~

4. selalu careless.
teeheee~ i think i have prob with short memory term la. ye ar. nak ingat orang pun susah. sampai kena tegur kate sombong pule. Maaf-maaf korang!!! Bukan begitu. Tengah sedaya upaya cuba memperbaiki diri. So pasni, korang kene la buat something yang boleh meninggalkan impak maksima so senang ingat korang. Contohnya, "Hai Auni, nama saya Hyung-nim (faizal tahir pun boleh)" Pastu, tetibe melutut. kat belakang, siap de hamparan karpet merah putih kotak-kotak. Ade bouquet kat tengah. dengan pemain muzik violin. and tetibe...., "sampai syurga ku menunggu, sampai syurga ku cintamu...hanya kamu.' Ahh---- :)P Haa..amecem?

5. tak ade lesen kereta
PAKKKK!!! Nak lesen keretaaaaaaaaaaaaa!!!!! *pak, bacelah post ni..bacelahh..heee~ :) * sume orang tau bapak saye baik kan?? kan??? teeheeeee~~ ^___________^ Oh bapakku yang hensem gagah perkasa penuh kesopanan dan kesusilaan yang macho segak bergaya! oh bapakku..oh-oh--ohhhh!

6. susah nak tambah berat.
Tapi senang nak nampak tembam! Haish~~~ dari dulu berat asek 45kg. adelah sekali 48kg. Tapi pipi---walawehhhh tembam nak mampuss! macam kena pam2! argh2!argh! arghhh! *kembali mengunyah chocolate chip*

7. nak tidur, kene ade benda untuk dipeluk.
Haaaaaaaaaaaaaa ape tu? Pikir bukan-bukan. Haha. Nak tidur kene ade bantal or selimut or teddy bear or ape sahaja sewaktu dengannya untuk dipeluk. kalo takde, cam .... susah nak tidor. Macam sekarang, seb bek ade Toddy! heeeeee~ Oh anda sekalian, nama bear da tukar tau. Dulu kan Todi. Sekarang dah tukar jadi Toddy tau..tau? Lagi nampak geren gitu. ngahahha ;P

8. eh-eh! cukup-cukup ar tu. kate nak 7 je. HAHA. nak lagi, kite settle belakang-belakang ek. bahahaha! ;)P


p/s : semakin hari semakin dalam...heee~ :)
p/s/s : alexandria, kami datangggg!!!!
p/s/s/s : exam midsem 12/4 ni. hari ni da 1/4...adeih2..doakan! ^___^


11 comments:

Azza J said...

amboi..
semakin hari semakin dalam plak eaaa..haha~

aunishbini said...

penat buat bende 7 perkara atas tu, nak komen gak pasal p/s? hahaha

Mohd Muzamel Zainal said...

Thats tell a lot tho. Btw, best of luck in ur examination, Dr:)

aunishbini said...

haha.thanks Ir Muzamel <--gila semat name cmni.hehe

Mohd Muzamel Zainal said...

smart? aiyo.. hahaha

sabby sabrina said...

thanx ye auni. sila lihat post sy :)

aunishbini said...

dah. asal pass balik? haha ;P

Miss Lula said...

thank you sis!!
best of luck misem yek! :)

aunishbini said...

welcome~
yeah,thanks! do pray tau? ngeheee~
^__^

JundullahOsman said...

senyum sorang2 bila baca post ni.
menarik. he

aunishbini said...

jundullah, haha senyum jgn xsenyum ;P