Monday, April 26, 2010

Tanye Je Apa-Apa. Jangan Ngada Nak Segan

DULU..,
kalau orang nak tanya apa-apa, kena gi jumpa orangnya dulu. barulah leh dapat jawapan sejelas-jelasnya. Kalau orang tu takde kat situ, kene ar tunggu die ade baru lah leh dapat jawapan.Dulu manalah ade henpon kan. hoho

SEKARANG..,
betul dah ada phone, tapi mahal kot. Kalo egypt, LE 0.80 kot satu message. Haa.. tapi dengan adenye FORMSPRING, korang ley tanya apa sahaja di mana jua anda berada tak kesah lah apa-apa pun. So, sila-sila lah clearkan pertanyaan yang bersarang di minda anda, and now, yes you can ask me anything! will try to answer them :)

Dah lama dah ada formspring, tapi baru sekarang nak wat post pasal die. Hehehe. So, just ask, ok? Drop your question in the box below, and walaaa! visit http://www.formspring.me/aunishbini if nak tengok ape jawapan die :) rock n roll bebeh..!(tade katan tetibe. HAHA)






p/s : tadi gi jogging!! pergh---silalah berbangga dengan saya. muahahha! XD
p/s/s : yes,thanks. u made it again.
p/s/s/s : ngantok plak after jogging...warghh! zzZZzzZZZzz
p/s/s/s/s : abang, gud luck interview!!

2 comments:

Aisyah Kama said...

yunk, link tu salah tu. :P

aunishbini said...

HAHAHA
aahhhh
baru perasannnn
haha thanksssss :)P