Sunday, June 6, 2010

You're My Reasons to Keep Me Holding On =)







just skyp-ing with my family
taktau kenapa hari ini internet elok plak
macam tau-tau je lusa nak exam.hahaha!
bile dapat tengok muke ezhan, WOHAA! ensemmnyee adik along ni!
arisya plak, comel gile pakai baju gown :)
ye la, lame tak de adik pompuan kecik. yang kecik ramai hero pule.ngahaha
betapa dorang membesar, sampai hampir tak recognize, "bile mase aku ade adek2 cute camtu?"
HAHA bertuah punye akak. gedebush!
oh, benda kaler biru tu sebenarnya untuk menghadang cahaya matahari yang berlebihan (excessive esposure le..hehe)
kalau tak, memang tak nampak ape. nampak rambut, mata, lubang hidung, lidah dan..ya itu sahaja.bahaha



:)

oh, one more thing
please sign this petition for
Gaza: investigate the raid, end the blockade

click the link below here:
https://secure.avaaz.org/en/gaza_flotilla_5/?rc=fb
thank you

p/s : always by your side, and be always by my side :)
p/s/s : dah tadek beras dah. nak makan ape petang ni?
p/s/s/s : doakan exam kami semua okai? :)


3 comments:

Aina Alia bt Rahim said...

makan garam + batuu.hahah

ras amierra said...

azie:chaiyok 4 ur exam..:)

aunishbini said...

nina,
burpp..alhamdulillah~

mira,
tengkiyuuuu! :)