Friday, October 15, 2010

hari yang bagaikan makan kari ayam warna biru



ade satu perkataan je nak describe kan hari ini.

SANGAT PENAT!

oh. tu dua perkataan kan -.-"

but somehow, i feel this day started dengan sangat beautifully gile. Bangun pukul 7 pagi tadi sebab nak pekena roti canai and teh tarik kat GMN Restoran. After habiskan nasi lemak (okai, tak habiskan pun eceli) and those roti canai and smashing teh tarik (sila perasan bahawa belum ada scene mandi diketengahkan yang mana menunjukkan keluar makan breakfast ketika masih belum mandi.erk), kemas-kemas bilik webcam dengan zanza then baru gi mandi.heeeeeeeeeeeeeeeeeee

after mandi and makan 2 keping roti yang telah diratakan dengan cokelat, makanya terus memulakan operasi besar-besaran mencuci dapur! hoyeah! lepas ni dah boleh start masakkkk!!! *imagine tangan kanan i diangkat ke udara*. untuk makluman anda semua, dapur kitorang sangat penuh dengan kotoran yang tidak dikehendaki sebab rumah ditinggalkan selama 3 bulan ini rupa-rupanya telah ditakluki oleh Cik dan Abang Ti yang tidak bertauliah! ARGH! habis sepah nak mamp*** dapur ohkay? ;/ grrrrrr. bila dah habis cuci semua, siap cuci dengan dettol agi, sekali fuhhhhhhh penat satu badan *pengsan-pengsan*

but ku kira panas sampai petang, rupanya hujan di tengahari (betul kan idiom ni?) Dahlah penat, lapar pulak tu, siap terbayang tomyam thai + telur dadar + sotong goreng + nasi putih setengah + teh o ais limau masa dalam perjalanan ke kedai makan, sekali -.-"......... ade nasi ayam je malam ni!!! so terpaksa lah ke kedai makan lain second choice, order ikan balado (ikan sambal). Masih bersemangat ni masa dapat air, sekali bila akak tu datang bawak ikan balado, erkk... sambal ikan tu kaler hijau mayonis???? terus tadek selera. bagi i, macam makan kari ayam kaler biru. aiya (^.^")


penat tau i kalerkan biru kat kari ni.huahua =.="

tapi sebab dah lapar makan je.tak puas pun. tapi kenyang. dalam teksi rasa nak menjerit (<--- haha emo gile!). tapi gagahkan jugak muka untuk mengukir senyuman. HUAHUHUA. So, tomorrow cuti. heaven lah jugak malam ni.hehehehe. k then. my last word. love thyself! ;)

p/s : dear angels around me, thanks! ;)
p/s/s : sheeeewww! hehehehe


4 comments:

Juice said...

ok, thats so creative! pfft

aunishbini said...

haha which one creative? sambal kaler hijau or that ahhhmazing blue curry? HAHA

koshary said...

sambal hijau, mcm familiar pulak, ni mesti rumah kedua aku niehh. =D. pedass woshhh sambal tuh!

ohh btw, sbb ko promote dettol spray, skrang virus dkat rumah ak suma dh meninggal. =)

aunishbini said...

kucai,
tak pedas langsung!!!!! rasa macam ape jek semalam -.-"

pergh.gune gak ke? hebat. dah lah wangi en.btw, innalillah....haha