Tuesday, October 26, 2010

Jom Lari Lari Keliling Piramid @ Egypt Race Run for Cure : Breast Cancer

Welcome welcome welcome (gaya sebutan orang arab) everyone to Egypt Race for Cure at..... jeng jeng jeng...PYRAMIDS OF GIZA, EGYPT! wahahaha. ye la. saye tahu. masuk tahun tiga kat mesir ni baru nak jejak kaki kat piramid. WAH!

kejadian ni berlaku pada 23 Oktober 2010. wah. macam intro cerita hantu pulak -.-" so here are some photos taken during the race. it's a running race, running ye. dalam bahasa malaysia nya BERLARI. dan masalahnya, tada satu gambar pun yang menunjukkan kami berlari. AHAHAHA penat tau kami lari sampai tatau mana starting point mana finishing line nya. HAHAHA. hebat en? en? (padahal datang lambat ketika orang lain dah lame start baru nak nampak muka. pastu bukan berlari padahal mengambil gambar di situ sini >.<






gambar terakhir atas ni adalah salah seorang daripada survivor of the breast cancer. alhamdulillah :) rasa nak hug jeeeeee ^_^

nak lagi banyak gambar? haaa..meh meh kelik kelik kat link link di bawah bawah ini ini. (ape kejadahnya tulis berganda ganda. tengok. tulis lagi)

di facebook aina
di facebook illmie
di belog kucai
di facebook nazeera

kalau anda kawan dengan mereka, anda akan dapat gambar yang menarik tau. sebab mereka ini ada kamera dslr..haa... kawanlah dengan mereka! hehehe apa-apa pun, selain baju free dan juga makanan free, saya juga telah dapat selesema+batuk+demam FREE. terima kasih lah ye giza.. HOHO.sekarang suara pulak dah macam ramli sarip.pergh. konpem pasni ramli sarip tak dapat cari makan -.-"
p/s : saya nak krib chokolatah :(
p/s/s : ignore.that's the best we can do.
p/s/s/s : see where this will be going. okay? we pray for the best, insyaAllah. prove to me that what i'm doing is right.


3 comments:

koshary said...

"pa-apa pun, selain baju free dan juga makanan free, saya juga telah dapat selesema+batuk+demam FREE. terima kasih lah ye giza"

epicness =p. yup, thanks giza. =D=D

aunishbini said...

hahaha
eh demam gak ke kucai? haih. btw, thanks ajar perkataan baru tu.

epicness = To describe something that is so amazing that no other word is able to describe its awesomeness.

tehee :)

koshary said...

semua balik ritu batuk batuk woh. tapi tak demam la.

hehehe, yup. shorter word to describe the ultimate level of awesomeness. =D