Saturday, March 27, 2010

Random Update Tentang Bintang Hati Saya






*ok,kenapa lately suke gune perkataan update? haha*

Bintang Hati Saya,
Bapak, Mak, Bang Yan, Alyaa, Ena, Eca, Eisham, Syahir, Ezhan, Arisya

1. Abang dah dapat lesen motosikal. Sementara tunggu nak masuk U bulan 6 nanti, die keje kat Singapore Chicken Rice starting esok. Sebab tu la die pun kene ade lesen motosikal. Bang, along ley dapat free tak if along balik nanti?? YEAY!

2. Ena dah balik ke Sabah after cuti midsem ni. So far, die happy je kat sana. And yeah she do loves her school. ngahaha. Oh wait... die dah clash ngan balak die. Si Ena yang dump. Alasan die? Die busy. Walaweyyy! :P

3. Alyaa PMR this year. Along harap you do your best. Your honeymoon year da habis. Ingat! Restu mak bapak yang paling penting. Keredhaan Allah terletak pada keredhaan mak bapak.

4. Now, phone rumah dah kat dalam bilik tidur mak bapak. Sebabnye si Eisham tu sikit-sikit nak call bapak nak komplen itu ini. Si Syahir tanak mandi, call. Si Ezhan tanak kongsi mainan, call. Si Alyaa marah kat dia, call. mane tak bil telefon naik duhai panglimaku??
*gile la. zaman auni kecik2 dolu pun tau fon yang ley isi air tu je.gantung kat leher.huahua*

5. Arisya dah pandai jalan. DAH PANDAI JALAN OK?! ;( *i missed her first step too*

6. Eca, along rindu nak main 'hotel-hotel', 'restoran-restoran', 'fesyen-fesyen', with you... :'(

setakat itu sahaja laporan dari saya. Oh wait, 12 April ni midsem kitorang. Adeih2. Sem 4 ni gile ar susah. Pray for our success ok semua?

*sekadar gambar hiasan. ada kaitan dengan yang hidup :P*


p/s : penat da. tunggu pas 3 bulan plak ok? :)
p/s/s : nak hotchoc + krib lagiiii!!
p/s/s/s : icdl? attachment? tiket balik?
p/s/s/s/s : oh wait... <--thanks pian! HAHAHA :P
p/s/s/s/s/s : aina, cepat-cepatlah bek demam... :(


2 comments:

Aina Alia bt Rahim said...

da nk baik demm!! hehe tenks jage mlm aritu kiki ;p

aunishbini said...

no biggies la syg! *euww syg?* haha
siap tjumpa tikoss agi mlm tu.hakhak :)P