Sunday, March 21, 2010

Updated Yang Takdelah Updated Mana Pun





dah lama gila tak update blog. ye la, seminggu ni,balik umah je dah tengah-tengah malam. settle itu ini. alhamdulillah last event, annual dinner GMMSC dah settle last friday. Oh ye, gambar-gambar akan diupload kemudian sebab tade bawak camera pun ari tu. tumpang-tumpang kamera orang. hehe.tapi, nah amek lah satu if nak tengok at last nye, pakai baju ape setelah meronta memekik merangkak mencarik baju. yang lain, later okeyh bebeh? :)

here's me with nurul at the right. yeah, she's taller actually but sebab kesiankan I so die turunkan sikit kakinya itu.ngahaha~ adeih2.. So, as you can see, finally, i'm wearing just this simple white lace dress with black thigh, boots, jacket and selendang with black clutch. simple je ^_^

omongan rawak randomized bla bla bla untuk hari ini :

1. AHHHH! Bila duit mara nak masuk?? dah nak habis bulan 3 dah ni. duit nak bayar itu ini amatlah diperlukannnnnnn! MARAAAAAAAAAAAA!!!!

2. we, the women, are just like that. we hardly to say what we want to say. coz sometimes we want you, the guys, to say it first.

3.
I don't care if you call and wake me up in the middle of the night just to talk. I love you and that's what matters :) -fiza azwaniz

4. GOSH! dah nak masuk case 5 and i'm still not finish revising case 3 and 4 nye lects! argh-banyak gila tertunggak! *cam comel sebut tertunggak. heee tertunggak tertunggak tertunggak.. :)

5. hari ni sangat mengidam nak makan NASI GORENG IKAN MASIN PATTAYA PEDAS and pekena teh tarik satu sekali. perghhh..bila dapat rasa makan benda ni ek?

6. nak tengok alice in wonderland yang 3D tu, but duit tadak..ahhh! no money no talk bebeh!

7. tak suke tak suke tak suke tak suke tembammmmmm!!!!! :'(

8. bilik dah ubah koordinasi perabot2 sume (macamlah ko ade perabot berlambak gedabak)..suke2! :)

9. talent show. i adore you rubu' firah. seyes, next talent show kite masuk ye azza? kite buat Ya Amm, Firah Kaman! haha. Sape nak join band kami? :D

10. sape ade gambar2 ku yang terselit dalam kamera mereka, tagkan kat facebook ek? memohon simpati neh..huhu

p/s : appreciate them before you realised that someday u lose them..
p/s/s : sejuk gila gila! arghh!
p/s/s/s : memekak plak kucing bawah ni..nak mengawan senyap2 la..
p/s/s/s/s : orang lain dah ade yang nak book ticket dah. me?


3 comments:

FaRaW said...

tula pasal..dlm bayk2 blog, slalu auni la yg slalu rajin update.tp dis time cm dh berhari-hari baru la update yek.haha.tp baju dinner sempoi la..mcm baju org pakai g class jeK!hak3..no offense!!tp siyes cantek laa on u :))

Miss Lula said...

comelnya baju dia.. kemain haritu menjerit melolong ek huhu :P

aunishbini said...

faraw,
haha.thanks.less is more menjadi pegangan.huahuaha :P bile balik mesia?

lula,
heeee thanks to my sponsor.haha. :)