Friday, March 5, 2010

Please Sponsor My Dress. Thank You.



This is the first annual dinner of GMMSC which will be held on 19th March 2010. Sekarang ni, cerita yang nak dibincangkan bukan pasal nak pergi ke tanak sebab as an exco of GMMSC, of course la kene pegi.

masalah seantero dunia sekarang ni is tade baju nak pakai! tade yang sesuai. adeih-adeih. hum. tengoklah baju apa yang ada. asalkan pakai baju ye dok?


and the latest news, from LE 150, now the fee reduced to only LE 88!!!!
cepat wey cepat!! 200 seats jeee!!!


menyokong kenyataan nenek azza di blog nya kenapa kena pergi, hal ini kerana (dan ingin juga saya tokok tambah);

1. makanan grandddd dooowwwwhhhh!!! kat hotel lima bintang bintang bintang bintang bintang!
2. makanan sedap.takkan tanak?? (makan itu...makan ini....makan-makan..makan angin juge)
3. ade performance oleh artis misteriii...*mata dibesarkan menunjukkan kemisteriann*
4. lucky draw..ne tau anda bertuah? haaaa..
5. mystery gift to all yeahh..bagi yang unlucky tu, korang takkan balik ngan tangan kosong punyelaaahhh.
6. mingle with others..takkan nak terperuk kat rumah je tak jumpa masyarakat?
7. penyampaian for tokoh-tokoh akademik *konpem bukan saye*
7. king and queen of the night..*ni konpem bukan gak*. baju cantik-cantik pun tarak. YES! I need a sponsor! rizalman ke, jimmy choo ke...=) *banyak cantik muka kau!*

so sesape yang sudi nak sponsor baju, kasih sayang anda amatlah saya hargai dan didahulukan dengan ucapan jutaan million trillion terima kasih yang tak terhingga dari hujung rambut ke hujung kaki.*mate begenang.*

p/s : pakcik gas tanak antar gas kat umah dah! menci! huaaaaa :'(
p/s/s : 'ter'malas nak gi 2nd part conference. end up tidur sampai tengahari.huahua. SC Mega pun tak terpergi.
p/s/s/s : ke pasar membeli barangan dapur (rase cam dah besar plak...)
p/s/s/s/s : dah pandai da ek? hehehee


2 comments:

Azza J said...

haha.
pemalas.
semua pun x terpergi eaa..
;p
jom2~!!p annual dinner.
leh jumpa MOYANG kicik ni.(auni)

aunishbini said...

hoi godik.sodap mamam lunch? *wink*
azza dah shopping baju ta ajak! huh!
jom2 p annual dinner! sape nak bergambo ngan nenek in bracket azza..haa..time ni la ley dapatkan limited editionnye.haha! :)P