Tuesday, March 16, 2010

Seyesli, Nak Pakai Ape ni?







SEYESLI! nak ada wardrobe yang penuh dengan baju cantik-cantik! whoaaaa~~ tayah susah-susah fikir nak pakai baju ape.

SEYESLI! nak ada duit banyak-banyak. Gi shopping spree, ape yang berkenan main ambik je. tinggal kuar duit je. tayah risau.

SEYESLI!

SEYESLI!

ni hari jumaat ni dah nak annual dinner, hari ini, yakni dah nak masuk rabu, masih lagi tade baju nak pakai!!!
OWH-tidakkkkkkkkkkkkkk!!!

jeles woh tengok dorang yang dah beli dresses cantik2, dah ade yang sewa baju kat butik pengantin..hum..Me? yeah..till now still tatau nak pakai ape. Memang ade je baju, tapi ade je yang tak kena. If pakai ni, kena ada ni. If pakai tu, kene beli tu bla bla bla. Yes, judge us people. We, the ladies, never had enough dresses. and shoes too. oh yeah, handbag jugak tau..hehe :)


p/s: doakan la dapat baju sesuwai for annual dinner ni
p/s/s : sakit-sakit badan + LEBAM! lebam kene cubit OK??!
p/s/s/s : esok dah rabu ke????????? WHAT??

3 comments:

Aina Alia bt Rahim said...

wey kat depn istad bnyak je dow. cntek2 n mura2.amlm aku tgk tme jalan2.sumph murah. g je la bli...lg bes bli plih choice kite.nak tggu ctystar bzaman la wey.kuikui

Azza J said...

hahaha..
haih~ bdk kicik ni..
auni tu pakai pe pn comel..
*saje bodek.nk suh masak lg*
hahaha

btw..sape cubit ha??
nk kne ni!!
;p

aunishbini said...

aina,
depan istad????? ke dpan tibb? tol2. beli barulah kene ngn choice kite.huhu

azza,
tanak jadi bibik rumah korg! ahhhhh!
tu ar. gi la cubit sape yg cubit ni! heshhhhh~