Monday, February 8, 2010

Current Songs Addiction ....A.N. JELL!


From Korean Drama, You're Beautiful yang mana baru je dihabiskan tadi, lagu-lagu ni keep on playing kat otak ni. Hesh. Bangun tidur, lagu ni. Masuk toilet tengah gosok gigi pun, lagu ni gak. Tengah basuh pinggan bekas makan bubur pun lagu ni gak. HESH! adakah ini addiction? YA, MEMANG. Nah, ingin aku sebarkan virus ini kepada semua. HAHA. Ye,mungkin ada yang dah tersebar, tapi tape. JOM HEBOH-HEBOH! hahahaha :)P

1. Without Words



Lagu ni ialah lagu yang korang dengar kat blog ni la. Tapi yang tu version laki. Ni version perempuan punye. :) cair....

2. Promise



WHOAAAA! Sangat suka lagu niiii!!!! :) Nah, dedicate to awak! ^_^ hee~ Tapi yang ni video lain, bukan from this drama tau.huhu

3. Lovely Day



Awwwwwww~~ :)

4. Still



besttttttttttttt gilaaaaaaa!!! YEAY!! ^_^

Ok2. Cukuplah setakat ni. This drama memang best gila! WAJIB TENGOK! tapi nak komen sikit ley? hehe. Kan Go Mi Nam, and Gi Min Nyu twins an? Ade part yang Go Mi Nam yang betul2 kuar, ade ke patut gune body laki mane entah, pastu tadelak shooting direct. Nak cover2. Gune muke Gi Min Nyu gak.Hesh.Korang tak faham? Heeeee. Sapa dah tengok je faham, tak tengok lagi, gi tengok lu. heeee. But, overall, best! :)Should be the best korean drama of 2009! ^_^



p/s : moga-moga dipermudahkan setiap satu hal. aminn..
p/s/s : ala..sayangnye nak makan. tinggal satu apple je lagi..hum...

5 comments:

Zan Zahidah said...

yeah.part tu mcm pelik gle.but i could not be bothered.janji hyung nim maintain kacak dan macho.alahai.lemah jantung kuuu.
aaaaaaaa.
*gile suda*

payah2 apple tu awk preserve, simpan masuk arkib =.="

aunishbini said...

zan ameklah shin woo or jeremy. takpun manager ma ke? ameklaa ameklaaa. hahaha *sabar zan, jgn gila lu. nanti jpa tarik balik woh*

better makan apple tuh.ngap-ngapppp! haha

Miss Lula said...

hoish akak ni suka gak korean eh.. :D

macam kawan2 saya, mcm2 mv korea.. tsks. haha~

Aina Alia bt Rahim said...

XDEEE!!! NI LAGU AKUu!!!! HYUNG NIM AKU NYE!!! AHHHHHH!!!!!!HYUNG NIM AKU NYE!!!!!!!! *OVER

(cet lenkali bg ko movie lambat sket bia aku bosan dulu) haha

aunishbini said...

lula, haha, tak semua cite korea. certain je. hehe :)

aina,erk? lagu mane? LOL~ haha. ameklah aina. tanak hyung nim. dah ada dia. hahahahahahaha. *over

ilek2. zan and aina, sila berebut sesama sendiri. saye nak jadi penonton.bahaha