Monday, February 22, 2010

Masih Belum Berpuas Hati

Keputusan Semester 3 sudah diumumkan. Rata-rata pelajar lulus.(wah! bahase baku!).Alhamdulillah. And alhamdulillah juga, i passed the exam ^_^, though it's not as good mane pun. Still tak berpuas hati dengan my performance. But one thing i am sure NOW, i know where is my weakness. And that's what i'm gonna improve in this coming whole new SEMESTER 4 starting from this wednesday, 24th february.

pesan bapak tadi : lepas ni, rajenkan diri lagi jumpa lecturers apa yang tak faham. Study relax-relax je. jangan pressure sangat. Back up balik sem 4 ni.

Baik pak. Thanks! syukur sebab ada bapak yang sangat memahami. he knows i am sooooooooo LEMAH GILA NAK M*** lam subjek pharmacology. But that is a challenge. A challenge that i have to sambut ( cam cumil guna ayat sambut. cam main timang-timang.)

to all who passed too, congratz! alhamdulillah.keep it up ok? to all who failed, it is a wake up call. a call to wake up you. make you to wake up, when you hear this call. a wake up time, and this is the call. OKKKK! hentikan saye dari merapu bebanyak. bangun panggilan ni (kes nak kurangkan penggunaan ayat wake up call....oh.terguna lagi sekali) bukan semua orang dapat. ada je yang masih dalam fantasi sendiri. So, grab this chance.improve yourself and terbangkan diri anda tinggi tinggi tinggiiiiiii lepas ni. setinggi awan nan biru di angkasaraya.sudah, berpuitis pulak ko ye auni. sudah.

makanya, kepada semua bakal ahli group PBLmates ku yang bakal disayangi dan bakal dikasihi (uhuk2..bodek plak), sila tunjuk ajar saya dalam sem 4 ini. ok? mari kita bertoleransi. er, cam tak sesuai je. ok. tukar. jom kita berkerjasama. bekerjasama ke berkerjasama ek? *pening*


ahhhhh... sangat suka marshmallow... :)
(ok, ape kaitan?)
p/s: tadi makan koshary + telur goreng
p/s/s : thanks sabby! SANGAT LOVING LIKING hadiah kamuu :)
p/s/s/s : 3 winter coats mau dicuci.erk,kedai yang basuh,heee~
p/s/s/s/s : kita takkan sentiasa di atas, dan takkan sentiasa di bawah.


4 comments:

Aina Alia bt Rahim said...

tahniah kak auni!tahniah sume. br sem4 ye..:)
ingat tau. kite perlu rlex blaja. xyah tension,xyah sangap buku,xyah terlalu obses. bia maintain je!
sape nk jd dr kalau stakat akademik je power tp otak praktikal lembik? (pesanan dr dr aina)
haha tggu aku balik!

Miss Lula said...

congrzaz sis auni!!! all the best for the next sem yek.. chaiyok2!

suka juga marshmallow.. comel dan manis dan lembut ahahha~

sabby sabrina said...

congrats auni! pasni blja leklok, ikot pesan bapak tuh. ehehe.
eyy, kata suke adiah saya. tapi taruk gmba marsmellow, xd ketan pn. bluekk!!

aunishbini said...

dik aina, haha betul tu. lepak2 setadi.memang sentiasa menunggu pun. tunggu hadiah bday.bahaha! :)P again, tahniah dr.aina,tahniah semua :)

lula, thankss.semalam beli marshmallow.semalam gak abes,heshh~

sabby,baik buk sabby. kamu juga sama ya. belajarnya rajin-rajin kok.haha. nanti letak gamba hadiah tu. ahaha :)