Friday, October 16, 2009

oh tidak!! mereka dikejar!!! (padan muke.ha3)

saye just watched nur kasih ep 20. saye like it very much. saye can't wait for the next friday - next episode. saye look forward for the ending. huh~saye dont know. saye cant expect about it. okay, cukupla about nur kasih.

hehe.

today, saye and my frens went to caesar, a fast food restaurant - used to be our hot spot when we lived in front of istad gam'ah.weeE~ saye ordered makaroni sughairah (small) and batatis (fries lerr) with sbrite (sprite.ngeE~ ^^). mereka memesan sebijik sorang spagetthi yang nampaknye at the end of the programme, sume tak abes - walaupun HALF! so, at last, mereka menjadikannya take away. zuussss! haha.

saye soooo happy can eat my feberet food there.yummy2.saye and mereka2 itu continue perjalanan to gala' which is our house area a.k.a shopping spree! then, saye accompanied mereka to buy some headphones and mouse (bukan tikus tapi tetikus). unfortunately, the kedai was closed. so, saye and mereka2 went to TOTY, a shop that jual brg2 games and bags and manyak agiey. when saye and mereka2 usha teddy bear, kedai that jual headphone itu is open! saye and mereka itu rushed out and serbu that kedai. unfortunately yang kedua, saye dan mereka2 di tahan oleh a child - NOT A CUTE ONE, he's a beggar! saye and zati berjaya ran away, but wani and aina tidak.mereka said mereka kuat, but nampaknya saye and zati are far stronger than mereka berdua itu.cara saya larikan diri?? saye tolak beggar itu with my bekas air yang telah dijumpai setelah hilang 24 jam! saye found it at etisalatnye kedai.saye soooooooo happpyyyy!! ^_^.bekas ini emak saye yang gave. saye love it sooo much. sayang kowt kalo lost it.

k, berbalik kepada my story tadi. the beggar aim mereka berdua. maka, terjadilah scene kejar-mengejar yang tak sebegitu romantik anta beggar itu dan wani/aina.tapi, jangan risau.mereka berdua telah selamat enter the kedai at last.beggar tu hilang nowhere.......dalam kepekatan malam...................................................

heeeheee

setelah segalanya habis, saye and mereka2 terus pulang ke rumah dengan perut kenyang hati girang dan meneruskan kehidupan kami seperti usual.

p/s : to afi and those yang tersalah faham, so sorry. almari kain yang kat post semalam saye membelinye di TESCO malaysia. di awaddala, saya not sure. so, afi, ade tak di awaddala??

2 comments:

HE N SHE ;) said...

siott.haha kan bes klu de bf kat sini! ley slmtkan aku n wani..kannn?? hahaha

saya sendiri said...

gi la carik bf utk kat sini,yg kat mesia tu lain cite la. korg asek kene ngan beggarS je.kate kuat,ckp je lebeyh dow. ahaha ^_^ k sape yg nak, sile daftarkan diri anda ye secepat mungkin. XD