Monday, October 19, 2009

kami maintain mudeeeeee


ok.mcm tibe2 je gamba ni kat atas sekali. tak perlu difahami kenape. ni gamba kat dpn hospital. post smlm gamba pintu jek. so, ni cam-ing kat dlm. tulisan arab tu, if dpt tgok, El Mustashfa (hospital), n smbongannye, el mansura. so, HOSPITAL MANSURA.ha3. ni gamba diambek oleh aina time kitorg gi beli buku kat chest department, Basics of Respiratory Medicine. LE 12 je. mehla beli ye? buat geng2 manchester sem 3, beli la.sume kes pbl kite de lam ni.so, xyah la nanges2 nak carik kat tenet or buku2 len for pbl nnt. semuanya ada di sini! hek2 (chest department - sile give me credit for this,ok? ^^)

oh ye, xcuse background, since nak dpt lighting yg cukup, amek gamba kat luar tingkap *wink*

ramai da plaja mesia kat sini. yg junior da berlambak dah. senior masih same, cuma byk perubahan positif. (clapping!) cuma,kdg2, xdapat nk bezakan, mane junior, mane senior. junior nmpk lagi matured, senior maintain awet mudeee. heheheheeeee. tapi, tau la sape junior n senior. yg bile tengok student yg aku-penah-nampak-budak-ni-lam-kelas , konpem2 la senior da. yg student aik-muke-baru konpem2 la junior. buat adik2 (ntah2 de je yg same umur,blagak tue lak hesh2 ^_^), hv fun here in mansura esp manchester programme. best wooo. manyak sude experience i get here u know? sumenyer besttttttt! trust me! esok pbl. pbl tu ala-ala group meeting la ecely. dah la tak revise lagi. mlm ni la. tapi, lepak2 la. jgn stress. have fun. FB ade je menunggu kalo pening2 blaja. ha3

ow ye. pagi tadi time tgh tdo, tdgr bunyi org bukak pintu rumah. so, terjaga la. sekali tgok jam, dah 8.30!!!!!! kelas besenye stat 9am. so pe lagi, tye org, kelas ari ni ape? seb bek la lecture kol 10.30am. gelabah gell bgun pagi~

p/s: lame dah tak ber ps-ps nih. ha2.

5 comments:

aphids said...

katne chest deppartment yg de jual buku tuh???
hahaha

aunishbini said...

@aphids, serious chest department kene bg credits nih. da de planggan. ahaha. k, masuk2 chest department, belok kanan. jgn jln laju sgt.kt sbelah kiri ade bilik yg ade sign tulis 'sekretriat'.ok? same lorong ngan bilik pulmonary func test tau. gud luck ^_^

aunishbini said...

jap, tau tak chest department kat ne? chest department kat hospital gam'ah tau.

aphids said...

tau kak senior!!!
ahahaha....

aunishbini said...

bagus adek! ^_^ ahaha~