Sunday, January 16, 2011

I need moreeeeeeeeeeeeeeee icecream + ROCKMELT





I know it is winter,but this is the the time when i need it the most! yummayhhh!! >.< i ate one tadi, but i need moreeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee. ok. that;s enough of 'e'.


and semalam, anan ade passkan satu software. to install NEW BROWSER yang dipanggil nama, ROCKMELT! haa name pun gempak en en?" haaaa. so, dah install, and dah try, and so far it is AWESOME! :) sesuai untuk orang yang suke GOOGLE CHROME + FACEBOOK+ TWITTER+ SHARE macam macam. jom cekidaut!




oh. sila kelik pada gambar untuk lihat dengan lebih jelas dan jelas dan jelasss! ;)P

SO, amacam, COOL KAN?????

welcome to the new way of browsing. welcome to ROCKMELT

So,pada pandangan saya, this browser has pros and cons.

Pros

1. boleh bukak page lain banyak banyak but still updated with FB and Twitter
2. senang nak share terus whatever we want, tanpa nak copy+paste ape ape
3. kelajuan google chrome
4. nampak COOL (korang mesti setuju en!)

Cons

1. Ade pop-up. KACAU!
2. macam serabut sikit. and i'm not the type yang BUKAK je FB/Twitter 24/7
3. screen jadi kecik. sebab ade sidebar kiri kanan. tak puas! tehee
4. kadang kadang lembab sikit. tatau lah sebab tenet ke sebab rockmelt ni

Tapi,ikut korang lah camne kan. Ikut keselesaan masing masing :) ..but dok promote promote rockmelt, I'm still prefer to use my MOZILLA FIREFOX. heeeeeeeeee! Cheers!


p/s : WAH. tadi dah refill bekalan makanan study week yang berbaki 3 hari!
p/s/s : you are sweet in THAT your own way :)

5 comments:

Azza J said...

ramainye jejaka poke2 die..
muahahahaha!!

aunishbini said...

pfft.penat jek buat tajuk pasal rockmelt, yang tu gak die tengok. HAHA!

shinichi said...

rimas ahhhhhhhhhhhhh

pastu cane nak studiiii kalo asyik dpt notif fb jek

aunishbini said...

hahahah
gune rockmelt ke duang?

elehhh bukan dah habis exam ke?
pfft. haha

shinichi said...

guneee tp da uninstall sbb xtahan rimas sgtlaa

ohh yg tu anggapla tgh musim xm lol