Tuesday, January 4, 2011

it's solar eclipse everyone!





balik dari kelas lecture satu jam kat universiti tadi (asal macam skema semacam je ayat -,-). terus bukak facebook. bukan medicine book ye, FACEbook.hahaha! baca baca status orang, dorang tengah tengok tengok usha eclipse.SOLAR ECLIPSE. ape lagi terus bukak tingkap piciuuuuu terus tengok kat matahari. mule mule tak nampak, pastu kelip kelip sikit,haaa nampak dahh! :)


taken on 4th Dec 2010 by Aiman Mahdi at around 9.00-10.00am, local time GMT+2 Mansoura, Egypt


taken by Aiman Mahdi jugak (hebat en die? aiman, belanja burger ye >.<) at around 11.00am something, local time GMT+2 Mansoura, Egypt

penat je dok tercangok kat tepi tingkap tunggu full eclipse, rupa rupanya memang takkan nampak kat area ni. huhu :| tapelah kawan kawan. -.-"

but i saw once, masa darjah 4/5 i guess.
it was a quick one
sangat cantik.
subhanallah
:)

p/s : eh eh camera ada wireless so leh on9 tenet ke? damn, hampir percaya ngan aiman mahdi.pfft
p/s/s : i wonder, apakah rasa yang pernah aku rasa dalam hati ini, akan kembali? cuehh haha! :P

4 comments:

Juice said...

now i know the reason why i got sick today and bleed my nose!

aunishbini said...

HAHAHA! ade kaitan ke??

cha'a said...

auni, gelap jgk pkul 11pg kan?

aunishbini said...

tak tak. ni one of teknik photograph so, lagi nampak gambar matahari. hehe