Tuesday, January 4, 2011

WELCOME 2011 ! What do you have for me?



First of all, bertenang bertenang. i know i know hari ini dah 4 January. HAHAHA! baru nak pos pasal new year ke dik oiiii? maaflah. ni baru baik dari kekurangan kesihatan. now dah ok sikit i guess. apalah..sambut new year dengan demam. baguslah macam tu. -___-"

Ok. Jom bercerita.

Masa malam new year tu, dah plan ngan kawan kawan semua nak sambut macammana ni? Kalau kat Malaysia senanglah. boleh kuar rumah, tengok je fireworks. nampak kot. tak pun calling malling kawan, jom gi dataran. tengok fireworks. haha! so, dengar cerita malam tu ada fireworks. so apelagi, jom la. sekali dah elok elok sampai, pukul 12.00am, TADEK PON! grrr. rupenye salah tempat.

oh oh. sebelum meneruskan penceritaan ini, meh saya memperkenalkan character character yang menyambut malam new year dengan saya. Ade Illmie, Zanna, Feefa, and Atie!

ok, sambung sambung. pastu ape lagi. kami berlima dah mati akal dah. takkan nak sambut new year macam ni je? pastu dapat call dari Hanzala, die cakap kitorang salah tempat.pfftttt~ amek teksi, gedebushhh terus gi sana, sekali jalan jam daaaaaaaaa. part paling syok sekali, bila dah sampai kat tempat yang sebenar-benarnya, fireworks dah habis >.< so i was like, "ah c'mon! kite sambut je new year!". apelagi, terus pusing satu mansoura carik bunga api (sebenarnya memang dah beli awal awal dah bunga api, but rupa rupanya bunga pi yang disangka bunga api itu adalah lilin.LOL). kitorang angkut hanzala ngan kawan die, arfan sekali, kitorang pasang lilin, pasang bunga api, main SNOW, kat depan istad gam'ah! heehee





inilah antara gambar yang Hanzala Zianudin Ahmed ambik. ade lagi sebenarnye, tapi die belum free untuk mengupload lagi banyak. cantik cantik tau. tehee. oh oh. yang tulisan happy new year tu, me is the one yang tulis huruf 'Y' kat "YEAR" tu tau. teheeee cantik kan?? (cakap cantik! kalo tak tanak ngaku kawan! ;P). at least ok lah en daripada "R" terbalik kan? kan? HAHAHA zanna,,zanna..

yang ni ramai crew crew nye sebab on the way photoshooting depan istad tu, ade plak terserempak ngan dak dak umah bunyamin, hariz, imran, nik afif, and joe. ape lagi, bermodel sakan lah kitorang.hee

ok. so, i've welcomed you 2011. now, tell me, what do you have for me? oh what? you don't wanna tell me?

people, that's the beauty of life :)
and my belog will be the witness of it :)
(ape aku merapu cakap sorang sorang ni? 0.0")


p/s : new year, new life :)
p/s/s : happy new year everyone!


2 comments:

ASaDa RyutaRo said...

terer eh.. p sbnrnya huruf 'Y' nok d polah kitak ya x kacak. kacak gik nok rah 'hepy' ya. hahaha.. ;P

aunishbini said...

HAHAHA! sik hal sik hal. asalkan org tauk bah ya huruf 'y'. better dari huruf 'R' ya lah nak. teheheheee :D