Saturday, January 30, 2010

13 Gaya Agar Browser Anda Cun dan Hensem!





*PERHATIAN : Post ini adalah sebagai satu therapy selepas menjawab 200 soalan MCQ petang tadi, dan selepas mengepos ini ke blog, baru resume balik study.ye, saye gi study la jap lagi...*

Boring dengan browser yang kosong? Macam bawah ni?

HOHO. Apa kata kita upgrade sikit si browser ni supaya tampak lagi menawan.(macam ayat majalah Wanita je...) Tidaklah seakan bermuram durja sahaja rupanya. UHUK3.

Maybe ramai yang tau ape benda ni, tapi tape.
I NAK JUGAK BAWAK MASUK BLOG!!! <--protes hentak kaki.

Paling penting, anda perlu memastikan si browser yang hendak melalui proses grooming ini memakai lencana Mozilla Firefox. Internet Explorer, tu lain cerita. Dah? Adakah anda kipas-susah-mati mozilla? bagus2. JOM KITA MELINTAS! ergh. jom kita teruskan.

Ade dalam 41 626 pilihan yang anda boleh buat menurut yang dilaporkan kat lappy saye ni, pada pukul 8.39pm, 30 Jan 2010. Banyak kan? haaaaaa....^_^

Nah. Lihat sahaja gaya mereka. Saya bawakan khas 13 daripada mereka ke kaca laptop anda. Lihat,seakan sudah biasa berposing di hadapan kamera.ngehehe~

Oh, seperti biasa klik pada gambar untuk tumbesaran belipat kali kali kali ganda berganda.



Pertama : Summerwood...teringat lagu fireflies..heee~

yang ni, ade description sikit.heee~


Kedua : AAR (bukan aina alia rahim tetapi all american reject)



Ketiga : Avatar...ade lagi satu, tapi ni lagi nampak ke'avatar'an nye :)



Keempat : Lady Gaga..uyeay..bad romance.hoho



Kelima : New Moon!! owh..jangan kechiwa kerana tiada edward, tapi jacob ade! heeee :)



Keenam : Dinding-Off a.k.a Off Wall



Ketujuh : Pyaar Impossible - tu bahse hindi, melayu nye, cinta mustahil hoho. hindustan mane ntah..tapi suke munge-munge itu.heee~



Kelapan : Rainbow - aaaaaaaahhhhh...nak isekem paddlepop!



Kesembilan : Suki Tsuruga - sape minat katon? nah amek2! hohoho



Kesepuluh : Snowman - walaupun di sini tiada salji, dia boleh jadi pengubat hati...tsk tsk :(



Kesebelas : Stocking - tak tahu nak sidai mana stoking korang? meh2...sini boleh.



Keduabelas : california sunset atau name manje 'Dahab' sunset - arrrggghhhhhhhhhh!! Nak DAHAB!




dan...

Ketigabelas ini paling special, sebab saye gune yang ni lah sekarang. heeee. Mempersilakan, COOKIE MONSTER!!!

Kenapa saya suka?
OHEMJI! saye tertawan pada pandangannya yang memukau..AWWW! :)P

haha
sekian. itu sahaja dari saya. ZASSSSsss!

selamat tinggal browser muka-macam-bangun-pagi-mamai-pastu-tidur-balik-tarik-selimut
hai browser kau-sungguh-gumbira-menyebabkan-aku-cemburu!

oh, kalau nak tengok before this gaya ape yang saye pilih for browser, klik kat due menatang bawah ni.

tattoo = :) <---ataupun ---> (:=love

*di extract dari post-post yang lepas*


p/s : next paper - ESSAY on 1st February - doakan saye dan kengkawan sahabt handai saye ye?
p/s/s : kite perlu korbankan benda kecil untuk dapatkan yang besar
p/s/s/s : 8 sehari, alhamdulillah..insyaAllah :)
p/s/s/s/s : tawakal...Pak, Mak, Adik2, doakan along.

6 comments:

r.i.d.h.u.a.n said...

hahahahaha giler xde keje ko weh

aunishbini said...

kate therapy.haha. ey, doakan exam ktorg tau.hoho. sedapkan lagu kat blog ni skrg? haha :P

Zan Zahidah said...

sy mmg tgh gune yg cookie monster tuh.

aunishbini said...

kite kan sehati berdansa..eh, sehati sejiwa..yeahhh2! ^__^

r.i.d.h.u.a.n said...

ak pakai yg mane tah..yg kaler biru2..tp xde lak dlm yg ko tunjk ni..doakan aku jgklah.tensi amat.hidup berteraskan peperiksaan.

ps: xtahan la dgr lagu ni.xley bukak blog ko,tertdo ak xley studi nnt.

aunishbini said...

hoho. aminnnn...
smpai sakit satu badan kot stadi, tape, nme pon student life. time keje nanti lg byk tensi yg amat amat.
bonne chance k? ^_^