Thursday, January 28, 2010

Ni Along Tau? ALONG!!!!!!!!

awal pagi tadi dalam kol 1.30am, webcam ngan bapak. bapak kat sekolah, nak hantar ezhan gi nursery. WAAA! gile lame mengidam-merindui-memendam-menghambat-dan segala bagai rasa rindu gila gila gilaaaaaaaa kat ezhan! haih. mata yang dah dah nak tertutup terus segar bugar sesegar air sinki kat dapur yang sejuk bagaikan air terjun ulu bendul.hohoho. EZHAN KHAIR! :(



ezhan, makesure kenal along! NI ALONG NI, tau? ALONG! ALONG KAKAKMU YANG PALING BESAR sekali!*bukan tua..ehem2*. Nama along, AZIE NUR'AUNI SHBINI. jangan tak ingat! makesure ingat! NI ALONG! ALONG OKAAAAAAAAAYYYYYYY??? along lah yang jaga ezhan dari kecik, dari ezhan lahir lagi, sampai along fly, even dah fly pon, kalo along balik malaysia, along gak yang jaga ezhan. jangan sombong lak tak kenal along! ces! sape yang basuh be*** ezhan? along! sape suap ezhan makan? along! sape buat susu ezhan? along! sape tidurkan ezhan? along!sape mandikan ezhan? along! jangan tak kenal along pulak.....NI ALONG TAUUUUUU!!! waaaaaa!!!! :'(

*dengarlah rintihan seorang kakak di perantauan di mana adiknya sendiri pun tak kenal dia (-.-")*


p/s : sejuk.memang beku.
p/s/s : @)'----
p/s/s/s : doakan exam kami! :)

7 comments:

Miss Lula said...

olololooo comelnya adik kak auni.. hoho.. alah, dia mesti kenal punya insyALLAH hoho.. selalulah contact dgn dia..

aamiin, kak auni mesti boleh punya lah.. (:

Aina Alia bt Rahim said...

alonggg

aunishbini said...

lula,
haha. tape. die kecik lagi. kalo besar nanti tak kenal, siap ar! haha..yeah.thanks :)

aina,
A.L.O.N.G ALONG! haha! alongggggg :P

koshary said...

"along ni sape yah?"
kata ezhan pada ayahnya.
=ppp

aunishbini said...

takkannnnnyeeeee!!!!

tsk tsk tsk :'(

ezza fauziana said...

alolololo...dah pdy kaka lom ezhan zie?

aunishbini said...

lom agik nya..tapi rasa mek dah mok start sikit2.hehe