Saturday, January 9, 2010

Revealed, at last!





something yang before ni i tak tau
and now it's time to reveal everything
yep
something to be revealed
walaupun kecil cuma, tapi besar maknanya untuk diri ini
thank you
hmm...


kelik sini

*agak lama sikit untuk load. tapi memang berbaloi.untuk diri anda juga*
*terharu.serius*



p/s : wanna give a credit to illmierozlan juga. cekidaut belog beliau ok?
p/s/s: hard to say good bye :)


10 comments:

koshary said...

saya keliru disini, siapa hero dunia yang sebenar?
saya, kamu, atau ilmi,
hemmm...
http://en.tackfilm.se/?id=1262998326788RA46&q=low

aunishbini said...

hmmm..mungkin kita bertiga
tak sangka kan..
kecik je dunia.
hemmm

illmie rozlan said...

setiap orang adalah hero di dalam hidup mereka...haha...

Azza J said...

bdk senget!
hehe

aunishbini said...

illmie, betul tu. mmg tepat. yeah! :P

azza, haha, senget2 pun, kwn sape gak, ye dok? haha ke xkawan dah? hahaha :)

Zan Zahidah said...

tak nak komen! tak nak komen!
tak nakkkkk! =.="

aunishbini said...

tanak komen lak. ngade! haha
wekkk :P
sabar je la zan..nk wat cmne, dah takdir kan. uhuk2, sy terime je pghrgaan mcm ni..*tunduk muke*

Dhiya Fariza said...

rasa tertipu.dua kali dah kena tunggu 99saat dari dua blog dalam satu hari yang sama gaaa

aunishbini said...

hahahahahhaha *hanya mampu tergelak penuh rasa simpati*
takkan kali ke-2 x perasan?

Dhiya Fariza said...

perasan dah klik je nampak 99 saat terus gaaa. ceit podah