Wednesday, January 27, 2010

If You've Never Failed, You've Never Lived - A Letter to Myself

1.43pm

Auni dearest,

ever heard of Abraham Lincoln?
the beatles?
thomas edison?
walt disney?

ok, how about michael jordan?

watch this





What i want to tell you is what this video is all about.FAILED? everyone experienced it. but remember this : You don't drown by falling in the water; you drown by staying there. There is no failure except in no longer trying.Being challenged in life is inevitable, being defeated is optional. Failure is only the opportunity to begin again, only this time more wisely. Our greatest glory is not in never failing, but in rising every time we fail. Aim for the moon, so even if u fail, u still be among the stars.

Apply to current atmosphere sekarang which is exam fever, if before this grade cam still you tak satisfied, then ape lagi? GO FOR IT! you still have time.though tinggal sikit lagi, but STILL ade lagi kan? never late until it's too late :)P so, c'mon! MUMTAZ? never impossible! because some of your friends dapat je, asal you tak ley nak dapatkan juga? you belajar apa yang dorang belajar gak,kan? so, go for it girl. i know you can do it. because you proved it before. success is easy to achieved, but hard to maintain. but by believing in your own power, you always can. have faith! Oh-dont forget HIM, the one who owned everything.ok,dear?

i am you;



p/s : petang ni nak masak ikan sambal! yeay2! *setelah beberapa hari makan tak seimbang je.hohohoo*
p/s/s : (^____________^)V <-- i know u didnt like this peace sign.haha.nak buat jugak!
p/s/s/s:->>>> Doa seorang muslim untuk saudaranya di luar pengetahuan yang dido'akan itu do'a yang mustajab. Di atas kepala orang yang berdoa itu ada Malaikat yang ditugaskan supaya tiap ia berdoa baik untuk saudaranya itu supaya disambut dengan : Amin walaka bimitslin (Semoga diterima dan untukmu sendiri seperti itu)” (HR.Muslim<<<<--

4 comments:

koshary said...

liked the video!
good luck untuk semua!
binnagah insyaAllah!

aunishbini said...

yeah, love this vid too! very inspiring,kan?
best of luck too, insyaAllah :)
ke arah diri berprestij.hehe

ezza fauziana said...

eh,nak blt mesia ka??mek bc cment kat post 25 jan 10 ktk...hmmm...

aunishbini said...

x.x mek balit mesia. ya smgt utk kawan mek, aina,nya balit.hohoho. kmek insyaAllah balit hujung jun or awal julai camya :)