Tuesday, January 19, 2010

Post Saya Yang Paling Fofular di Google

ok. nak buat entry sikittttttttt je hari ni.pendek je.ye,janji. tak panjang.
hahaha (gelak dulu)
adeih
sebenarnya sangat kasihan melihat mereka yang masuk ke blog ini secara tak sengaja
niat di hati lain, sekali yang dapat lain. sabar je la ye?

kenapa???

haaa.ok.ni nak cita ni.
if korang tengok kat belah kanan ni, ade kan life traffic yang menunjukkan sape yang masuk blog ni kan? kan?
benda alah ni ley detect orang tu masuk blog ni through link ape.

so..
kisah nye macam ni (gaya macam nenek bercerita kat cucu bawah pelita malam hari. tapi I nenek awet mude.heeee~).

EVERYDAY or boleh la didefinekan sebagai SETIAP HARI dalam bahasa BM nye, ade je yang masuk belog ni through satu post ni.(sungguh mengrojak-ing bahasa ..ish2)
Post ni kalau ade listed kan dalam Anugerah Bintang Popular, konfem2 die menang under kategori Post Paling Mengancam Terancam. Haha

Apekah post itu???

Teng Teng Teng...TENENG!!! *soundtrack : drummer main drum + gitar letrik terputus tali*

Cara Memasak Tomyam Paling Sedap Di Dunia
[kelik untuk lompat ke sana]



ni la bukti die. my belog's feedjit.

Ha.. tak caya? Cuba korang taip kat Google. cara memasak tomyam ke, resepi tomyam sedap ke, ape ke..konfem!


Ampun, tak bermakna apa-apa. dahlah ade ayat "PALING SEDAP DI DUNIA".
Itu, memang tak boleh blah. haha
ni post zaman November 2009 lepas kot

sian mereka-mereka itu. pasti hampa+hampeh je masuk post tu.uhuk2. again, ampunnnn.huhu
pasti dengan semangat berkobar-kobar nak masak tomyam ala-ala chef wan, terbantut terus bile tengok post ni.heeeee~~

KENAPE?

baca sendiri.anda akan faham.ngesh2 :)


p/s : tadelah panjang sangat kan post ni.hehe
p/s/s: ok. borio dah dihabiskan. fuh!
p/s/s/s : setelah berkurun lama, baru bukak friendster. tu pun sebab tiba2 timi bagi komen, kalo tak, berpuluh tahun pun tak sure lagi nak bukak friendster tu.ahaha. thanks timi sebab mengingatkan saya ada friendster.YA. saya ada FS! :P
p/s/s/s/s: xkan pernah ada juga :)


11 comments:

r.i.d.h.u.a.n said...

cane ko tau tu jd top post ah?? dia ada ckp brape byk trafic masuk post tu ka?? (sebok je nk tau)

aunishbini said...

tade. agak je, ssb asek post tu je org salah masuk.haha.:) if click at any post, ley detect kat feedjit.

r.i.d.h.u.a.n said...

tau2.sbb tu ak bc blog org kat google reader jer,xdela nnt diorg cop ak diorang nyer stalker what kan
(habis tu yg ridhuan ni stiap hari komen blog auni xname stalker ke):P

Aina Alia bt Rahim said...

haha wey2 de org dr jawa barat datg blog aku, mybe dye nk tengok masakn gak kot? haha tp mlangnye aku kn br delete sume posts lame! hahahaha klaka gileee

aunishbini said...

ridhuan,
setiap hari komen itu tanda sokongan padu kot.merci beaucoup!!! :)

aina,
haha.sape soh delete posts lame2. nnt dah besar tgok balik rase nak gelak pun ade kot yg lame2 tu.haha

Miss Lula said...

eh eh. samalah theme mozilla kita. eh sibuk je nak gitaw heh.

kalau dapat hit 'cara menjadi wanita soleheh' kembang lubang hidung 17 inch yeahh~ :D

ezza fauziana said...

amboi..kmfm byk owg ekot rspi ktk zie...syabas3..hahaha

aunishbini said...

'soleheh' ye lula..
ahaha.
gempak gitu 17inci. uyeay2.
:P

aunishbini said...

kak o,
mek rasa resepi kmek plg senang. bahaha.cume tambah air. :)P

F.A.O.S.M said...

~ceh2.... bole la try resepi dier! :P~

aunishbini said...

ahaha
try la fat. konfem suami fat menangis penuh keharuan. hahahaha
wa janji sama lho!! ;P