Thursday, January 14, 2010

14 January 2010


Uyeay². Thesis dah dihantar! *tarian chicken dance kelihatan* Haha. Hesh, Alhamdulillah lah auni!!! *alhamdulillahhhh~ hihi* After some editing setelah di check oleh Dr. Nisrene Mansour, akhirnya thesis or lebih tepat bak kata doktor², essay, dihantar gak tadi tepat pukul ............er lupe nak tengok jam pule. Heh. tapi dalam lepas zuhur la. Tu pun after berhempas pulas carik tempat nak bind, sebab kedai yang auni selalu gi tu, ramai pule orang hari ini. Pandai lak hari ini nak beramai² fotostat. bukan sehelai,tapi dua tiga buah buku!But, apakan daya, gi je la carik kedai lain. setengah jam meronda², jumpa gak. OK- boleh tak kedai tu depan rumah je????

Then, mula² nak gi makan kan Nusantara, an Indonesian Restaurant, sebab makanan kat rumah adalah zero defect! Bahaha. Tiba² Kak Yani hantar message cakap celebration birthday Kak Quia is at 2pm at Slamlek. Ape lagi, gi kedai carik hadiah and jumpa seekor patung kura² yang sangat chumillll *nak²*, so belikan untuk kak quia. Bak kata pepatah, hadiah adalah memberi sesuatu yang kita sayang kepada orang lain. Uhuk². Kak Quia, sila terharu. Heeee~ How about Nusantara? Lupekan. HAHA.


Here it is!! Cik Birthday Girl and.....our new bride, YES! Pengantin baru - insyaAllah this 14 Feb 2010 ni,kakak comel ni akan melangsungkan wedding die kat Malaysia. Cekidaut belog dia by keliking here. Isk², terharu. Kak Quiaaaaaa! tsk tsk tsk :( Lain tau perasaan orang yang kita tak kenal kahwin dengan orang yang kita kenal kahwin. Masa nak salam² after habis celebrate tadi, rasa cam ada satu perasaan sayu...sayu..terpisah...hikayah indah ini hanya..wuuuiiiii! ni lagu aizat! *hades* Hehe. Apa²pun Kak Quia, semoga berbahagia selama²nya ^__^. Oh, tadi Auni dapat special interview dengan Kak Quia. Kronologi kisah die dan ehem² sume terbongkar. Haha. Sapa nak tau??? Haaa!! Angkat jari kaki sebelah kiri! YEAH..begitulah. Bayar dulu. HEheHehe~


and now
officially
I declare


EXAM MODE is ACTIVATED!
(hish..orang lain dah lama start..auni...auni..haih....)


"saya bahagia tengok orang bahagia sebab mereka bahagia dan sentiasa doakan mereka bahagia dan biar apa melanda mereka tetap bahagia juga bahagia bersama orang yang membahagiakan mereka maka saya ingin tumpang bahagia seterusnya mendoakan kebahagian untuk mereka yang lain agar sentiasa berbahagia juga- oh ya, untuk saya juga :)"

p/s : scales and fishes
p/s/s : around 2 minggu lagi to final exam sem 3
p/s/s/s: nak call malaysia. tapi asek timing tak kena je. Please....esok dapat call. huhu :)
p/s/s/s/s: macam ramai je kahwin sekarang. aina, awak bile lagi???

7 comments:

r.i.d.h.u.a.n said...

kenapa kat blogspot xde button Like mcm Facebook eh

aunishbini said...

bagi komen pun kire like la kot:P
invite la blog. pergh. buat private tuh.ahaha

Aina Alia bt Rahim said...

haha, aku? no komen~ haha
lg 7 tahun insyaAllah ergh lame nye!
ko plak. cept nk mkn nsi minyak nyum2 heheh

r.i.d.h.u.a.n said...

dah invite dah
sori la blog ak mengarut2 tu malas nk kasi open hahaha

aunishbini said...

aina,
jom hari ni. prepare calon lu. haih.
haha

ridhuan,
dah terime da invitation tu. invitation kahwin bile lagi?kat fb bukan men ckp nak kawen tu. ahaha :P

r.i.d.h.u.a.n said...

hahaha siot jer auni.tu nnt ah tgh dok bincang2 ngan parents agi neyh.tgh pujuk2 haha.

aunishbini said...

uhuk2.mintak dipermudahkan sume bende la ye. ahaha. selamat pengantin baru!!! *bangga jadi org first wish.haha*