Sunday, January 10, 2010

Excitednye Saye (-_-")

rasa excited dapat tengok Anugerah Juara Lagu 24 online LIVE through website TV3 petang tadi
kalau boleh setiap minit nak update status facebook through website tv3 tu. heee~
tapi terlepas opening yang grand gila kate mereka.
*tape jap lagi tengok ulangan*
sebab tadi ngantuk sangat after berhempas pulas berguling guling tergolek golek menyiapkan thesis (-_-")
kol 4pm @ 10pm malaysia, baru start tengok. dahlah internet bagaikan *tet*.
sabar sahaja..huhu

oh bagi yang tak tahu, ni lah result die
yang tahu?
bace je. tayah bayar pun. ngee~

Overall winner a.k.a nombor satu : Pergi by Aizat
2nd : Dan Sebenarnya by Yuna
3rd : Bencinta by Faizal Tahir
Best Performance : Kau Aku by Aizat
Best Vocal : Black

Yang terlepas tengok tu, kelik sini. Meh tengok sambil relakskan otak tu. Jangan hadap buku je. Nanti haa..tanak la sebut kan.heh.

From my point of view (berlagak macam juri), Aizat memang deserve menang sebabnye die implement kan nilai 1 Malaysia as the backup singer vocal is an Indian, and the instrument used beside guitar is a chinese instrument. The performance ditemani ngan slideshow yang sangat mantap! memang menusuk kalbu. (ayat sastera keluar daaaa. better stop now.haha)


*macam biase, kelik untuk tumbesaran berganda-ganda*

hari ni supposedly attend pengenalan exam junior2 kat centre kol 9
tapi disebabkan tuntutan masa thesis amatlah mengerikan, makanya terlepas program tu
cadangnya nak gi jumpa doktor after that, tapi atas sebab2 tertentu dipostpone lak esok
doakan thesis tiada masalah ok?
tak sanggup nak berhempas pulas berguling guling tergolek golek lagi. hehe
lainlah kalau korang sanggup buatkan. time kaseh *gaya mate shin chan bersinar*


p/s : banyaknye makan hari ini..haih~ni la satu benda yang tak suke pasal winter.
p/s/s: baru habis tengok opening song. sangat menggempakkan! Kamu, ye kamu, gi tengokkk!
p/s/s: rasa macam nak terbang sekarang :)

6 comments:

Dhiya Fariza said...

damn lupa nak tgk

aunishbini said...

gi tengokkkk!
adeih.lupe gak nak ingatkan dhiya
kitekan kipas-susah-mati tv3 on9
haha

Dr Krum said...

owh,auni ponteng program tuh =.=

aunishbini said...

haha.adeihhhh.xsengaje.ade hal pule.
huhu.eh akram, t bagi report programme.
anta email.ok? tq :)

r.i.d.h.u.a.n said...

gile best blog ko weh
teruja ak bc

aunishbini said...

ikhlas ke de makne ni? bahaha
tq cekidaut belog.
singgahlah lagi,jgn tgn kosong je. :P