Sunday, May 2, 2010

SAYA DAH BERJAYA. HEBATNYA SAYA :))



Seyes.
First time tengok kuiz ni, memang malas gile nak buat. ye la. Siap ade arahan hint berbagai. Amboi. Terus tutup. HAHAHA tade masa nak buat. hadiah pulak kalau mercedez benz memang sedap la. tak pun belanja makan sebulan ke, lain la. hehehe

tapi setelah dimarahi, "Tu la. Belum buat ape, dah cakap susah. Cube ar buat dulu" oleh seorang hamba Allah ni kan, terus ter'motivate'. Argh, pantang dicabarrrr! grrr. haha

Ape lagi, kertas kosong A4 atas printer terus diamek. Pencil box yang ade magic kaler pelbagai dikuarkan. Walaupun penat after ade discussion for presentation tadi, sebab keinginan membara, terus digagahi gak mata dan segala tenaga dikerahkan! yeahhh.
nak je tengok jawapan si Atie yang komen kate dah jawab. Tapi, TAKKAN NAK TIPU DIRI SENDIRI. tak syok! lagi-lagi syarat die kene jujur! Terus bantal tolak tepi. Fokus. Lagipun nak provekan si omputeh cakap yang when there's a will, there's a way. go auni goooo!!!!

Ni la die kertas pencontengan dan segala serabutan yang berlaku. macam-macam kaler kuar. tade magic pen merah ganti cokelat. tade kaler putih, ye la, kang tak ternampak plak kat kertas tu kan, ganti kaler grey.semangat tak??? haaaaaaaaa...

Senang jek sebenarnye benda ni. Camne ley solve kan? At first, bagi lima kotak. Pastu pepandai sendiri la nak connect itu connect ini. Last-last jadi la. yang jadual atas tu, draft, yang kat bawah cantik sikit tu, for nak check jawapan.

So, sedara afiqrozain yang mengadakan contest ni, yang mempunyai blog beralamat di (http://aphidsparasit.blogspot.com),

Jawapan saye adalahhhhhh : Germany keeps the fish!! ^___^

Masa penyelesaian masalah si Einstein ni ---> 1.59am to 2.21am which is 22 minutes. alhamdulillahhhh... :))

ok. so puas hati gila dapat jawab. tak kesah menang ke tak, yang penting, i solved it. rasa bangga. HAHA.

Sekian

p/s: thanks kak qilaaahh tumpangkan umah for discussion tadi and to akak and hasben terchentanya, thanks antakan pulang.
p/s/s : esok kelas :(
p/s/s/s : best of luck for the tournament! i know u'll do well, insyaAllah :)
p/s/s/s/s : hari ni makan sikit je. hebat. HAHA
p/s/s/s/s/s : bangga dapat beat si penganjur yang amek masa 3 jam selesaikan bende ni. lalalalala! hahahahaha! XD


3 comments:

Eyriqazz said...

tahniah...

Alynn Notnot said...

rajin ek jwb2 ni :))

aunishbini said...

eyriqazz,
ahaha.time kasih :P

alynn,
tak rajin. tapi da dicabar, terus buat! ahaha. try ar jwb. ngehehe