Wednesday, May 5, 2010

Jom Terjah! (part 1)

Hesh. Hang ni Azza. Dok tag-tag. Taulah handbag cheq tak cantik. haha :P. Actually dah lama da si mek Azza Farhah Junaidy ni tag kat blog dia, tapi cheq tadak masa nak amek gambo pastu nak edit, pastu nak upload, pastu nak tulis. Haish~ cheq kena ada mood hebat dulu baghu chew bleh pokusing buat tag hang ni dengan bahagia suka ria. HAHA.

Ok, bahagian 1 ni, kita selongkar handbag.
Aduh~ malu kot nak tunjuk. HAHA. Actually if nak kire handbag la kan, ni kira handbag ke-3 dari 4 handbags. handbag ni dikira beg ke kelas gak sebenarnya. Semua main masukkkk je. Maklumlah life student. Main hentam je. HAHA


Handbag ni beli ngan bapak last year. Ade sale kat Fabiano Ricco. Yang bestnye bag ni, ley wat slim bag jugak woh. amboi.suke plak. HAHA. ngeee~ second, kaler putih, masuk sume kaler baju. and 3rd reason sebab die tak besar tak kecik. senang nak gune if rasa geram kat orang, ley pukul2, lambung2. tayah penat2 nak angkat. yang kena tu pun sedappppp gak.haha :D






Jeng-jeng-jeng! Jom Terjahhh! HAHA. tengok, ade kesan pen. Sampai si Farah Hanis cakap, "Auni, ko ni macam mak orang dah. Yang anak-anak die dok men-men pen conteng-conteng handbag." Wah.haha~




Ni la semua benda kejadah lam handbag. HAHA. nasib baik sampah sarap dah buang awal-awal ari tu. Kalo tak lagi maluuuu. Maluuuuu. Mana nak sorok muka? ngahaha. Baru perasan, macam-macam kot dalam ni. Kalau tak buat tag ni, konpem lagi selerak. huahua :D Pesanan penaja : Jangan tiru aksi ini.



Ok, Jom ZOOM IN!
*oh, peringatan! macam biase untuk gambar lebih jelas, mantap, hebat, besar, dan tanpa specs pun anda mampu melihatnya, kelik sahaja pada gambar. Konpem membesar bagai juara. haha*


Haha. tatau yang rupenye ade banyak duit syiling segenih. Adeih~ penat jek korek tabung kot-kot ade lagi syiling wat bayar teksi gi kelas (kantoi malas jalan) haha. erk, ade shades Azza lah. Pinjam hari tu masa gi Cairo, lupe nak bagi balik. HAHA. bagi je la ek? ngehehehehehehehehe~ *senyuman manis macam muka hepi dapat cinnabon free*




Ya Allah. Ape kes la si kertas nota kelas E.E masa Sem 3 ade lagi dalam handbag ni? Nampak sangat after wat note, masuk je lam bag, tak kuar-kuar. HAHA. Auni..auni...haihhhh~~~ Yang lagi satu tu pun. Tiket bas wat pe nak simpan?? *terus gumpal tiket bas, baling masuk tong sampah, and...goal!*



Ha...itulah die. Thanks la Azza. Kerana anda, beg saya kini lebih suci murni berseri-seri tiada benda yang tak sepatutnya. HAHA. tunggu next post, haa..ni lagi privacy. My Wallet. Ngehehe~ Ye, saye tau, saye pakai wallet laki. Tapi tu bapak saye kasi saye. So, ade nilai estetika (betul ke perkataan ni?) tersendiri. haaa..sayang bapak! ^_^

p/s : tadi dah makan megi kari ngan mee hongkong. nape masih rasa lapar?
p/s/s : ade benda nak tanye? tanye je kat http://www.formspring.me/aunishbini ok? :)
p/s/s/s : congrats! next time ley try agi :)
p/s/s/s/s : selamat epi beday ke 20 zan zahidah zainal!!!!! tadi call die. from egypt to aussie tuuuuu :P



5 comments:

Alynn Notnot said...

mcm2 ek dlm beg. aku punye beg sure lagi bersepah!

Zan Zahidah said...

timaseyyyyy :)

apelaa yg best sgt adamaya tu?
tp that song has been my all time fav since i'm not single klua dulu :)

aunishbini said...

Alynn,
haha nak gak tengok henbeg alyyn cmne plak. hahaha

Zan,
Sameeee-sameeeee

tadelah best sgt pun, tapi kerana berada di perantauan layankan aje. HAHA.but, seyes nak ADAM! argh~~ :P

Azza J said...

yeah~!
tu dia!!hahaha..

p/s: amek je la shades tu..adiah bday..
haha

aunishbini said...

azza,
erkk..seyes ar?????