Wednesday, November 4, 2009

5 Hot Spot Kami Hari Ini

for a student
a day when there's NO CLASS at all
is like a child who got a free cotton candy
=)
so, bile hari ni memang officially nye takde class
ape lagi?
kami, perayau tegar
Auni dan Aina
berjalan-jalan la seharian!
ok..takla seharian sebenarnye sebab kedai-kedai pun bukak pukul 10.30am
jadi, pada pukul 1.07pm secara tidak tepatnya, kami memulakan langkah.

1
Destinasi : Sikkah Gadidah
Tujuan : beli baldi and hanger
Accomplish? : YES! ....dan juga beli cekak rambut kaler hijau ciut. ngahahaha~

2
Destinasi : Syari' Mohd Fathi dan Istad Gam'ah
Tujuan : Usha meja solek aina and cermin stand for myself.
Accomplish? : TAK!...sebab aina kate nak tunggu duit MARA masuk and kat istad lak, cermin stand tidak ditemui.
*ketika menyusup masuk di celah-celah bangunan arab dengan muke wey-kite-kat-ne-ni-ek?*

3
Destinasi : Kuliah Tibb
Tujuan : Cari cermin stand yang dikatakan wujud oleh kawan aina
Accomplish? : TAK!....sebab kedai tu tutup...

4
Destinasi : El-Fondy (Italian Restaurant)
Tujuan : Takkan nak swimming kot, MAKAN laaa.
Accomplish? : YES 138%!!... order 2 chicken chop tapi dapat chicken soup.hehe. at last, order lain, which are spagethi bolognaise and meat steak pepper yang sangat wallah! huhu. sangat nikmat apabila ditemukan lagi dengan jus mangga yang kaw punyaaaaa! yeay2!

*sile la masuk - ade gaye penyambut tetamu VVVVIP tak?? angguk! kalo x....*

*muke keriangan penuh keceriaan selepas mengorder makanan - credit to fondy's lamp yang menunjukkan lagi betapa ghumbiranye saye ini*

*first batch of foodies - chicken soup and spagethi.yummy mamamammama!*

*korang nak ke steak black pepper ni? gi la beli sendiri.jangan mintak!!*

5
Destinasi : Gala' (which is our house area)
Tujuan : Window shopping usha barang-barang valentine
Accomplish? : YES 20000000%!!!...akhirnya membeli seekor teddy bear pink (nape pink?) yang sangat besar! ngahahhahahahahahhahahaha! *tersenyum tergelak sampai sekarang* *puas hati*

*bersama pakcik kedai yang telah memberi diskaun hebat untuk teddies kami.tq!!*
...and sumpah berat!
*perut die buncit gileeeeellll*

*kami ade persamaan tak? - ok, please bukan perut..haha!*

*die dan sister die*

ok, dan ini snapshots pemilik-pemilik teddies berdua ini dan of course - tuan-tuan die jugak!!

::::::::
::::::
::::
::
:


oh ye. oleh kerana teddy ini baru dibeli, saye bercadang mau meNAMAkannye.
tapi still tak tau nak bagi nama ape
jadi, korang ade idea tak? adela..adela...
tolong ek?
=)
jadi, meh la gi 5 tempat ni, konpem bahagie + penat = lantaklaaaa
hihihihi
..............anda dipersilakan dengan segala hormatnya..................

12 comments:

ainasham said...

yeyyy bear saya besaaa...! eh bear awk pon besaaa ke???! buweekk!hehehe

aunishbini said...

yea bear saye ciut, bear awk er...

Zan Zahidah said...

si boroi.

Chenta said...

nakkk!
org-org arab tak kacau ke?

ezza fauziana said...

yobih...besa dr ktk bear ya..
mok cgek eh!ceh..hehe~guro jak..=p
erm..xda idea la nk brik nma bear tok..

illmie rozlan said...

namakan je bear tu bedah...as in bear-duhh....kk lame...aku tau..haha

shafiqa said...

FONDY!
haha. XP
bleh tahan kan? :D

aunishbini said...

zan
boroi macam kamu =) shhh! sye xbtaw org len yg die boroi mcm kamu,shh!
=)

ecah,
kacau? dorg tak berani sbb bear buncit ni jd bodyguard,ngahahahha!

kak o,
haha.mmg lbh bsar dr kmk,.haha
pikirla2 apa nmanya..

aunishbini said...

illmie,
hahaha! bedah mcm sesuwai je ngan muke kamu. hahahaha.bear-durh.unique but of coz not this name! carik laen!
kalo dpt, i gve u hurm.... chocolachaud? hihihihi

pika,
yep! FONDY! steak dye sgt sdap!
nnt pika try tau!
pastu btaw!
hahaha

ainasham said...

xsedap pon~ aku xabes pon steak dye.huhu..skit perot ni~

Zan Zahidah said...

x baek menipu.
sape aja menipu ni?

aunishbini said...

aina,
sakit perot bukan salah fondy ek?
haha.sedap la gak steak die
erm..exact word, boleh tahan la..
=)

zan,
sape tipu?
sape tipu zan?
tunjuk sikit sape.eee,sape berani tipu akak saye ni? ow, berani ek! meh sini! cakap kat sy sape.
*geramnyeeeeee*
*~*