Monday, November 16, 2009

Presentation? (yes!) 2012? (yes!)


phew~

alhamdulillah. presentation tadi dengan kak da berjalan dengan lancar.
tak la sehebat orang lain punya presentation
tapi suke gak bila doktor puji.haha~
betul korang.
sem ni, doktor macam strict sikit. (bukan sikit banyak je)
macam-macam komplen
nasib baik tade komplen
just terlebih masa sikit je tadi (ampun..ampun..hehe)
serious penat.

hari sabtu cepat-cepat siapkan slide-slide presentation dengan kak da
sampai tidur rumah kak da lagi malam tu sebab nak siapkan sume slide tu.
ok, tidur rumah syazana actually setelah dipaksa. tapi sangat best. haha.
*next time I crash in lagi ye, Yana? huhu*
dah la dengan malam tu Egypt vs Algeria soccer game
punya la bising baba mereka kat atas tu bersorak bila egypt menang 2-0.
hadeih~
bertimbun-timbun kertas kat atas meja
cari info sana cari info sini
last-last dekat nak pukul 2 am juga semua settle
tambah animation tambah slide
terime kasih kepada tutor kami yang sangat supportive
and tunjuk ajar mana yang kami tak tahu.
juga sokongan kengkawan yang ade dalam lecture hall tadi
yang memberikan perhatian *yang tak tu terima kasih sebab tak buat bising*
at last, tepat 1.14pm, sume settle suda. haha~ phew.
tenang.
bilik tidur pun dah kembali normal.


hari ni auni present pasal informed consent
tapi nak tau tak?
a day before presentation
which is semalam la kan
auni, aina, safwan and illmie pergi cairo
sempat lagi kami tengok movie 2012!
plus gempak lagi kot rasanya if kite tengok kat wayang
dengan sound effect lagi
mula-mula rasa terkilan gak sebab nak ajak wani dan zati sekali
tapi diorang tak dapat ikut
bukan sebab apa
kami berdua buat rancangan ni last minute
petang sabtu kot
after kelas Early Experience kat hospital
rupa-rupanya diorang ada kelas ahad
takkan nak skip kot
lecture kan?
malam tu sebab kami alang-alang jumpa safwan and illmie
kami ajaklah mereka sekali
pagi ahad tu diorang baru bagitau aina diorang ikut
maaflah sebab kami tak ajak orang lain
ni sebab last minute plan ni
kalau tak, kami memang boleh je tanya semua orang.
plus auni busy dengan presentation a night before
auni sampai tak balik rumah pun seharian tu
siap pinjam baju kak da lagi

(auni ballik rumah pagi ahad kol 7am, pakai skirt kembang kaler purple, baju sejuk kaler merun
seyes macam nak pegi pantai
sebab segan,
tahan teksi terus ke gala'
sape yang nampak macam ade makhluk colourful awal pagi ahad tu
berlari-lari kat depan istad gamaah
haa...auni la tu)


tak caye tanya kak da
tak sempat nak roger-roger korang
maaf sangat-sangat
especially kat fatin, atie, rai, aida, and kelly yang auni jumpa kat lecture tadi
dan yang lain-lain lah jugak
maaf
next time kite buat proper plan ok?
kite crash in movie cairo same-same! yeay2!
mesti pecah cinema tu kita serbu
konpem lagi gempak reramai. haha~
ok, how about twilight : new moon?
ok?
JOM!


gambar-gambar kami semalam akan di upload esok
ini disebabkan hard disc aina ade kat syira
so, esok la baru dapat gambar-gambar tu
satu lagi insiden menyedihkan
korang pernah tak 2 hari phone tak on?
ya, auni penah
hari sabtu and ahad semalam la!
pergi class lupe nak charge phone sabtu tu
ahad pulak tak charge sebab charger tertinggal kat rumah kak da
hadeih~
ni semua pasal kabut buat presentation
haha
nyanyuk kah aku? tidak..tidak.. haha!


ok la
4 perenggan je hari ini
just a quick update for hari sabtu and ahad
(quick update..tapi dah panjang berjela la cik auni oi...)
so, esok la ek for gambar-gambar semalam?
terima kasih kepada dslr illmie (bukan illmie tau)
dah.
the end
............
eh
jap
mesti ada yang tertanya-tanya?
eh ok tak cita 2012?
hehe
seyes korang takkan rugi
percayalah.
^_^

4 comments:

ainasham said...

saba2 biasala xsume org sukakn kite.org y xsuka lagi bayk dr org y suka.ingatn tuk sume. yup, 2012 bes! aku nk tgk new moon lak.carol2 aku xnk kanak2 aku xminat. haha y rajen g bjalan2 marilah ikot tgk wayang ek lenkali..tamo la men tacing2 neh..rimas aku haih~ peace! :D (ok x y ni wey?) hahahha

aunishbini said...

jap, ape kes ngan org suke n xsuke ni? mamai ek aina? tak masuk theme langsung.cam pakar kaunseling je..haha~
ok,simpan duit for newmoon. fireflies.haha
jom sape nk ikot!!
cite tacing2? haha.ok je pe..haha.

ainasham said...

haha kau y sengal.mmg xpaham! aku xske cte carol!!!

aunishbini said...

carol itu best. 3D gempak.
sengal?? itu memang kepakaranku. haha
seyes dowh tak paham. xpela. ruangan komenku ley jadi ruangan luahan hatimu jugak.ngee~