Saturday, November 28, 2009

Eid Adha Mesir 2009 : 2 (GMMSC's)




Bangun-bangun dah pukul 10am. Penat kot semalam sebab attend 5/6 open houses. Nak pegi tolong masak semalam pun memang dah tak larat dah. Maaf anda-anda semua. Pagi tadi, terasa badan cam penat-penat tapi gagahkan juga pegi Sambutan Hari Raya Aidil Adha GMN kat Istad Gam'ah a.k.a Stadium Universiti kami ini. HEHE. Semangat nak jumpa kawan-kawan and masyarakat Mansoura ni kan. HAHA. Nanti orang kata, tak kenal dunia pulak. duduk dalam tempurung. BAHAHA. Lagipun, intention memang nak jumpa kawan-kawan, di samping mengecohkan lagi festival tu. HAHA

Sampai-sampai je sana, I tatau nak duduk mana. Geng-geng rumah Kelly tak diketahui mana lokasi mereka. So, duduk-duduk, ada orang nyanyi2 lagu tak-berapa-nak-raya. Nasib baik sedap la jugak. weE~ Usha performance kejap, terus ada announcement makan. Semua meluru nak masuk line. Mengenangkan semalam tak tolong pun, I tolong-tolong la serve air sirap limau yang sedap tu (errr...sah-sahla bukan I yang buat).

Ramai yang datang, one word je untuk describe kan festive tu... MERIAH! Bahagia tengok semua menikmati makanan yang ada. Gulai daging kot, ada acar, sambal, nasi minyak..pergh! meleleh yang tak datang. hehe. But kecoh-kecoh tolong, I lupa nak makan. So, at last I tak makan pun. HAHA. padan muka kau auni! =) (tapi dorang cakap daging tu sedap...huhuhu) Nasib baik after that Sabby and Ulfah ajak gi open house rumah Fathiah. Makan SOTO. Terpaksa admit, I tambah 3 kali!!!!! shhhhhh! HEHE

Let's have a sneak around GMMSC's festival of sacrifice. gagagaga~


With Dr. Nisrene, our student affairs orang atasan.

Saye bukan yang paling rendah..yay! HAHA

We, the Mansoura's medical student..Yes! 1 Mansoura, 1 Family, 1 Malaysia!! BAHAHA.

13 TKCians!!! some tak ditemui masa tu.so till now, tatau berapa banyak yang ade kat Mansoura.


Orang lain makan, kami redah bilik orang, ambik gambar. Tak senonoh punye perangai! *bush2!*


jeng..jeng...inilah geng ronggeng I hari ni! Putih - Sabby, Hijau- Ulfah, nak kenal?? err..mereka dah 'berpunya'... gagaga! tape. I boleh aturkan..lalalalala~

p/s : rasa lapar....merangkak cari makanan...

9 comments:

XeN said...
This comment has been removed by the author.
XeN said...

bju oren/coklat leh x? huhu.. ^-^

aunishbini said...

tu tak tersenarai.haha.eh, kate x aktif blog da. aktif balik? bahaha~

aunishbini said...

tu tak tersenarai.haha.eh, kate x aktif blog da. aktif balik? bahaha~

XeN said...

ala...leh la leh la yg tudung oren/coklat tuh.. =P ...hehe..tu blog lame nyer...xaktif pon..

aunishbini said...

TAK BOLEH. tu mmg tade dlm list.
haha
oww..blog zmn dulu ar ni. ehehe

XeN said...

ble nak masuk list?haha..aah..zaman paleolitik dlu2...haha

Hafitah said...

ramainya!!! cuba identify but photo was small...i can identify Sabrina, Izzati(s), Fiza, Amalina, Auni, Afifa, Syafiqah, hamduna...and lain2 tu tak sure la

aunishbini said...

haha. cikgu, cikgu click kat gmba boleh besar. mmg ramai pun. ni kat mansura je cikgu. belum masuk alexandria and cairo and zagazig lagi. haha