Sunday, December 6, 2009

Air Panas Itu Sejuk



















"
Pesan mak
: Long, baca soalan tu betul-betul. Kita doa sama2. Esok mak exam jugak. If tak tau, kite goreng je la. Mak pun baru nak bukak buku. *cayalah mak!*

Pesan bapak : pada zahirnya kamu mungkin berseorangan, tapi batinnya, semangat, kasih sayang dan doa bapak dan emak sentiasa menemani

Pesan Dik Aisya : Bismillahirrahmanirrahim..Tabbatyada abi lahabi watab...ma..(die baca sampai habis! *along berbangga,dik!* ) amin...

Pesan Syahir : Along, saye mamam pizza...sedap... (ces! along tak jeles~ *dalam hati membara*)


dan


Pesan Auni : Buat elok-elok ye semua. Ingat, HE never asks us to be the best, HE just wants us to do our best, and HE will take care of the rest... "




















p/s: nak tau macam macam mana nak detect kat Mesir dah winter? Senang sahaja. Hal ini berlaku bila anda bangun tidur dan anda tak tahu sekarang pagi atau tengahari. Kerana tengah hari pun mencecah suhu 16-17C kat Mesir. Memang sejuk sangat. Apatah lagi malam? (mereka di negara SNOWING, sila buat2 terkejut..ngesh2). Bangun pagi, I bukak mata, pandang siling, tengok handphone, nyorok dalam selimut balik. sejukkkk. Last year pun tak de la sejuk macam ni. Nak mandi, air panas pun sejuk. So, mana air panas itu pergi???? HUWAA~ mandi lah jugak. Tahan sikit ye Auni..tsk tsk tsk. Dahlah gas dah habis. Baru nak membayangkan malam ni makan tomyam panas2 + pedas2. pergh..tapi, punah terus bayangan tu! waaa~ :'( Sebab lapar sangat, terpaksa keluar rumah pukul 2 tadi dengan memakai baju tidur je gi beli food. haish~ (haha. tipu. I pakai la coat kat luar *wink*) ....(tapi still la kan berbaju tidur??) .



*Mereka temankan saya malam ni. dari kiri, Mr. Snickers (say hi!), Encik Koktail Buahan LE2, Miss Air Yoghurt Strawberry (kawan karib saya sekarang), Sir Jr. Sarokh (Duta Rombongan),dan last but not least, Madam Mineral Water Hayat (bukan Hyatt.ngesh2) Err, paper dan highlighter dan oh ye, pencil zaman form 5 , mereka bertiga ini cuma simbolik sahaje. hahaha! seyes! hari ni tak sentuh buku langsung. otak bekuuuuu~*

*doakan exam saye esok pukul 1pm GMT + 2 (Egypt) dan 7pm GMT+8 (Malaysia)*
psstttt..InsyaAllah kejayaan milik kita bersama ^_^



5 comments:

Muhd Arif Ihtifazuddin bin Asmin said...

ni nak study ker nak makan? =.-"

F.A.O.S.M said...

~haha..org atas..tu dier punye semangat untuk terus study tu!

auni: esok sesi menembak!!!haha~
:P

XeN said...

amin utuk sume...~ehhe..jgn tembak org sbelah da la..haha

Mr.S said...

selamat maju jaya esok.
jangan sampai bgn time tgh hari sudahh :D

aunishbini said...

arep,
mkn utk study, study utk mkn. haha. hebat tak bdk taBika ni? haha

fatin,
JOM TEMBAK BERSAMA!!! nnt dah abis peluru, i pinjam u punye bley?

anan,
haha. aminn. good luck to u too! fatin, tlg tmbak bdk ni. haha

suffian,
maju jaya untuk kamu jugak. haha.i'm afraid u re the one. mksure bangun! ;p