Monday, December 7, 2009

Hebatnya Saya Menembak. Phew~

Yeay! Saya sudah kembali normal. BAHAHA. Eh tak, I memang normal sebelum ini. Cuma agak tak normal sikit a week before ni. Huish. Jangan buruk sangka. Nanti cepat tua. HEHE.

Tamat sudah sesi 'menembak' di 'padang' tadi. Ya, bak kata mereka, buat yang terbaik. Memang I dah buat sehabis baik, tapi hadeih..tengok je la what the result will be nanti. gagaga~ Pagi tadi, breakfast makan snickers je. SIKIT. Sebab tak lalu makan (macam angaulah pulak. haha) Perut terasa macam ada rama-rama berterbangan. HAISH!

Pagi-pagi exam ni juga, Mr. Seterika melakukan kerja jeles dia yang tak senang tengok orang bahagia nak pegi exam. Cis! Ada ke patut dia pegi kenakan badannya yang sangat-tak-sejuk kat tangan saya! Ada ke patut? Memang tak patut kan? Nasib baik hari ni mandi air panas. Kalau tak, haish..tidak dapat ku describekan perasaan nak jawab exam. ngee~

Oh ya! Tidak dilupakan, on the way, kami diserang hujan! Basah baju. ;(

I'm in Group 1 in exam hall. Last year Group 5. Ni semua sebab my tutor last sem tukar my name from starting with huruf 'ain' to huruf 'alif'. Kesannya? Kesannya, serta-merta saya diletakkan di Group 1 yang jauhhhhhhhhhhhh dari orang. My desk was DEPAN SEKALI and TEPI DINDING! Cet! Macam mana I nak tiru orang? Terpaksalah tadi I cakap ngan dinding je.
:p

HOW WAS EXAM?
Huish. Usah ditanya. Tawakal saja~ HE will take care of the rest.

AFTER EXAM?
Just a second after they announced "TIME'S UP", that pengawas yang jaga group I cepat-cepat rampas paper I. I dah agak dah sebab masa announcement "5 MINUTES LEFT", I stalked her, and I fokuskan pandangan. I nampak dia dah amek handbag dia, siap betul-betulkan rambut lagi. And, that's another reason why saya tak berapa berkenan kat my new desk sebab my paper akan diambil awal!!! HUWAAA~ I need to change my name back. BAHAHA.

Apa lagi? Habis exam,I serbu pintu hall, keluar menuju ke Caesar. Celebrate dengan Aina. (Celebrate la sangat kan?..haih~) Makan Macarony Cheese. Tu je. Saya tak tipu. Oh. Tak. Bersama Sprite dan French Fries. HAHA


Pakcik tu macam faham kami datang nak celebrate. Dia siap letak hiasan payung and rambu-ramba lagi kat atas makaroni tu. Pakcik, nanti kami datang lagi, sila sediakan bunga manggar dan kompang ye?
Oh, tidak dilupakan pulut kuning.
^_^


Tadi hujan. I guna payung ni. HAHA. Tet! I tipu. haha~


p/s : Sejuk hari ini. Tapi tak sesejuk semalam. Tapi still sejuk. Sebab hujan awal pagi tadi kot.
p/s/s:Gas dah ada.Tapi err...rasa malas pulak nak masak.(semalam sapa cakap semangat gila nak masak tomyam! ceh)
p/s/s/s: Sape tau kelas Semester 3 Group 11-20 start bila? Malas nak check. ngee~
p/s/s/s/s: Awak, awak. Ada orang cakap Cinderella tu cerita 7 orang kerdil! HAHAHA. ^_^




5 comments:

CTNAQUIA ESIR said...

tahniah sbb da abeh exam!!! ;)
gler seram sejuk la nk hadapi esok
kitorg ade mock OSCE jgk..means ade 2 exam..agagaga~~
ouh...kecut perut da nih..

XeN said...

ptt la xpernah nmpk pon cik auni kta ni ade kat group 1..hehe...tetibe plak ade dpn encik afiq alias...bgus la ckp ngan dinding tu...dier leh tgk sume jwpn org laen...prof bkannyer taw pon dinding tu pandang mner..hehe

aunishbini said...

kak quia,
owhoooo!!! 'best'nye ade 2 exam! haha
best of luck. gambate! *sila imagine auni sebut dengan thumbs up* haha!

anan,
aah.tu la kesah sebaliknya.terime kasih dinding! haha

Mr.S said...

gile payah exm.
tp aku bersyukur aku baca blog ko auni.
at least aku tau aku tak kantoi berseorangan.
hahaha! ;D

aunishbini said...

suffian,
hek eleh. taula dye terer. hebat. tsk..tsk...tsk... :(
xyah la nk sedapkan hatiku ini...
huwaa!

haha ;p